Mi a véleményetek az én esetemről és "álmodási" szokásaimról?
Körülbelül 1 éve vagyok úgy, hogy ugye, álmodom. Jót, rosszat, átlagosat és kevésbé átlagosat. Ellenben amikor nagyon bizarr álmaim vannak, akkor általában ez történik:
Folyik az álom, valami hülyeséget álmodom, és közben elkezdem az akaraterőmmel irányítani, és álom közben ezt mondom: "Ez hülyeség, inkább felkelek". És abban a pillanatban megébredek.
Az álmaimat nem tudom irányítani, de ha rémálmaim vannak, és rosszak, általában nem a rémültségtől kelek fel, hanem mert annyira abszurdumnak tartom "álmodás közben" hogy "felkeltem magam".
Ti mivel tudjátok ezt magyarázni? Mi a véleményetek?
Ez valamennyire kapcsolódhat a Tudatos álmodáshoz.
Itt van róla egy link, elég jól levan írva maga a jelenség: [link]
A lényege az, hogy gyakorlás után képes leszel irányítani az álmaid, ha már régóta csinálod akár minden egyes álmodat irányítani tudod majd :)
Te azzal hogy feltudod kelteni magad, lehet hogy egyszerübben megtanulnád ezt is. Hidd el nekem elég buli ha képes leszel erre :)
Én volt mikor foglalkoztam vele, meg gyakoroltam hogy sikerüljön majd, de sajnos nem volt türelmem hozzá, de nem adom fel, majd még belekezdek. De ettöl függetlenül volt már hogy sikerült, csak nem sokáig bírtam álomban maradni, mert ilyenkor te álmodás közben rájössz hogy álmodsz és ezért leszel képes irányítani, de ezzel együtt fel is tudsz ébredni bármikor, ezért nem mindig egyszerü bentmaradni mert akaratlanul is elronthatod.
Szóval most lehet hülyének mondani hogy engem ilyesmi foglalkoztat, de talán valakinek hasznos lesz amit leírtam, na meg a link is :)
Még aki nem is hisz ebben az is kipróbálhatja... nagyon valóságosak így az álmok, mondhatom úgy is hogy érzed magadon ami a történik :)
Elsö válaszoló vagyok
Hmm utolsó, erre nem is gondoltam. Talán ha sokat olvasnék erröl, mondjuk naponta végigolvasnék valamit a témáról akkor álmomban is eszembe jutna... :)
Egyáltalán nem tartalak hülyének, sőt, kifejezetten örülök, hogy vannak, akik ennyire jártasak a témában.
Olvasgattam a weboldalon az álmokkal kapcsolatos dolgokat, és gondoltam felteszem ezt a kérdést.
Nem tudom, hogy nekiugrok-e a gyakorlásnak, szeretem, ha az álmaim a véletlenen alapszanak, nem pedig egy előre megírt sztorin, de remélem, neked sikerülni fog :).
Persze, szerintem az is jó hogy véletlenszerü és nem te döntöd el. Csak sajnos nekem nem valami jó egyenlöre az életem és sok dologból kimaradtam, amit álmomban kicsit megtapasztalhatnék. Persze tudom hogy nem olyan mint igaziból de ez is valami :)
Amúgy olyanról is hallottam hogy volt aki nem tudta hova rakta el a kulcsait és mikor tudatosan álmodott megkereste öket és másnap igaziból is ott voltak ahol megtalálta álmában. Lehet hasznos is lenne :P
Elsö vagyok újra és újra :D
Ez tök érdekes, nem tudod véletlen hogy ki írta ezt a könyvet? Szívesen elolvasnám én is. Ugyan nem sokat olvasok, de ez a téma érdekel és nem sajnálnám rá az idöt az tuti :)
Amúgy 15/L vagyok
Oké, köszi! :)
Már épp készülök aludni mert egész este segítgetek itt az embereknek ahogy tudok, de ez kimerítö, de ezt még megvárom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!