Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom? Mit...

Mennyit kéne fogynom? Mit gondoltok a sportolási szokásaimról? 13/L

Figyelt kérdés
13/L vagyok, 163 cm és 58-60 kg között mozgok, de van mikor 57 kg-ra is lecsúszkál. Szóval lassan fél éve tartom (nagyjából) a súlyomat. (Állítólag nehéz csontozatú vagyok, de ebben én nem hiszek.)Reggelente elmegyek futni, az kb 10-15 perc -egyenlőre, majd növelni szeretném-, de egy huzamban futom végig. Du / este eljárok görkorizni, olyan 1-1,5 órát megyek, pihenéssel, de az max 20 perc.
2011. aug. 11. 16:55
 1/2 overdose0055 válasza:
Sokat sportolsz, az nem vitás. szerintem neked ilyen az alkatod és kész. énis járok lovagolni, hetente 5x és ugyan így vagyok. 13/L
2011. aug. 15. 15:26
 2/2 Zelina válasza:
Valószínűleg annak van igaza, aki azt mondja, hogy nehéz a csontozatod. Egyébként pedig nem feltétlenül a mérlegre kell hagyatkoznunk, amikor azt szeretnénk tudni csinosak vagyunk-e. A formák harmóniája a lényeg. Biztosan nem vagy kövér, mert hidd el volna olyan, aki megmondaná azt neked. Egyébként pedig a ducik is tudnak nagyon mutatósak lenni, akár szebbek is mint a vékonyak. Én 156 cm magas vagyok, 70 kilogramm, és egyáltalán nem vagyok kövér. Határozottan elégedett vagyok magammal.
2011. aug. 15. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!