Mit tegyek, ha meghalt a madaram miattam, és én ezt nem tudom megbocsájtani magamnak? Többi lent.
Szia!
Nekünk nyàron halt meg az egyik papagàjunk.Van a madaraknàl pàr napos betegség amit gyógyítani sem tudnak.
Utàna aggódtunk hogy Molli ne menjen utàna de szerencsére nem kapta el.Kisfiamat(7éves) nagyon megviselte.Ez volt az első halàl az életében ami eljutott a tudatàig. Ő is magàt okolta.
13 éves, és egy vacak madárról van szó. Nem kell elszedni a fejét. Nyilván felelőtlen, de van,a kinek nem való az állattartás. Viszont 15 éves volt a papagáj, amúgy se volt neki sok hátra. Attól még ha a fiam volnál egy orbitális lebaszást kapnál tőlem, de hangsúlyozom, hogy nem azért, mert elpusztult a madár (oké, nem lehetett túl kellemes halála neki), hanem mert elvárnám a gyerekemtől, hogy 13 éves korára már kialakuljon ennyi felelősségtudat benne. Gondolj csak bele, ha gyereked lesz, azt se eteted meg, inkább xboxozol? Nyilván nem. Reméljük nem. Ebből a szempontból még hasznos is lehet hogy kimúlt, hátha ennek hatására elkezdesz felnőni, mert rájöttél, hogy sok hibát könnyű kiküszöbölni egy kis odafigyeléssel, visszacsinálni viszont nem lehet.
Egyébként meg ha napokig nem volt kajájuk, a szüleid miért nem etették meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!