Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Amikor csoportosan...

Lányok! Amikor csoportosan jártok vécére suliban csak pisiltek egymás előtt, vagy kakiltok, pukiztok is?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha gyors? Hát istenem, mindenki tudja a másikról, hogy ő is szokott kakilni, akármennyire jó nő :D Úgyhogy ha durrog, akkor durrog, nincs mit tenni. Max. egy jót nevetünk :)
2010. ápr. 27. 06:09
 12/17 anonim válasza:

Ez a kérdés egyszerűen hülyeség...

Amitől egyszerre megyünk az nem azt jelenti, hogy egymás előtt is végezzük el a dolgunkat...

Pl: mi általában 4en megyünk de van mikor abból csak 1-2nek kell wc-znie... És vannak fülkék amiben mindenki elvégezheti a dolgát... addig a többiek kívül várnak és ha van téma akkor közben beszélgetnek is ;)

2010. máj. 2. 08:59
 13/17 anonim válasza:
100%
suliban nem szoktam elmenni wc-re...kibírom reggeltől addig, amíg haza nem érek, legalábbis így volt amíg nemlettem vesebajos, amúgy meg csak akkor mentem el wc-re ha tampont kellett cserélnem, idegen helyen nagyon nehezemre esik elmenni wc-re, azt hiszem ez már így marad, mindenhol jó de a legjobb otthon :D
2010. máj. 11. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A napokban voltam a barátnőmnél, és beszélgetés közben rámjött a kakilás. Annyira belemelegedtünk a témába, hogy nem akartuk abbahagyni, így behívtam a klotyóra, és miközben kakiltam, folytattuk a beszélgetést, miközben kiadtam magamból az anyagot fingások és szagok közepette. Az volt a vicces, hogy közben a barátnőmre is rájött a kakilás, így aztán amint kész lettem, helyet cseréltünk. :) 20/L
2010. szept. 21. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:Ilyen őszinte lányokból több kellene,végre egy közvetlen lány:)
2010. szept. 24. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Lányok! És akkor mit csináltok ha jó nagy kaki jön ki???
2011. ápr. 20. 01:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha érzem, hogy nagy lesz, nem pedig gyors kaki, akkor megpróbálom úgy intézni, hogy vagy kibírjam hazáig, vagy ha nagyon kell már, akkor valami félreeső, csendesebb klotyót keresek (szerencsére itt a főulin vannak "rejtett wc-k :")", mert én nagy kakinál sokáig üldögélek a wc-n. Egyrészt én akkor szeretek nyugodtan üldögélni, másrészt ilyenkor óhatatlanul előjönnek bizonyos hangok és szagok, amit nem szeretek kitenni az ablakba. :) 19/L
2011. ápr. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!