Miért járnak a lányok csoportosan a wc-re?
Hát mi pl azért jártunk úgy mert valakinek fogni kellett az ajtót, nehogy valaki más benyisson.
Meg közben beszélgetünk és néha sminkelünk is meg ilyenek :)
Ez egy tök jó dolog. A pasik is eljárnak együtt sörözni, a hangulat miatt.
De nálunk a fiúk is úgy jártak, khm-khm :DD de azt mondták azért mennek sokan mert ott cigiznek. Hát néha tényleg cigiztek is...
Idegen helyen azért, mert egyedül nem biztos, hogy megtaláljuk a wc-t. Szórakozóhelyeken azért, mert egyedül nem tanácsos, hiszen sokszor kötnek bele az emberbe.
Viszont, hogy suliban miért kell falkákban wc-re menni azt nem értem. Én is lány vagyok, de engem zavar, amikor indulok a mosdóba, és akkor utánam kiabálnak, hogy wc-re mész, mert én is megyek, várjál meg. Vagy amikor valaki csak azért megy el, mert a másik is elmegy. Ez tőlem messze áll. Nem kell oda gyertyatartó. Legalábbis nekem nem kell, hogy valaki ott legyen. Mennek nekem a dolgok egyedül is.
én pl a bnömet hívom h jöjjön el velem
mert pl a zár nemjó
vagy kell épp egy tampon akkor jó ha tud adni vki
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!