A lányok miért "csoportosan" járnak a WC-re?
Tehát ketten vagy többen. Sosem értettem.
(És ezt lányként kérdezem, mert engem kifejezetten zavar, ha ott vannak velem, miközben a "dolgomat" próbálom intézni.)
Látom, van humorérzéke az ittenieknek.:D
18:18, én ebben az esetben arra a verzióra is gondoltam, amikor az iskolai WC-re mennek többen. Akkor ugyebár nem kell táskát és kabátot vinniük magukkal. Az ajtókat sem kell tartani, mert nem rég cseréltél le őket, úgyhogy tökéletesen működik a zár.
Mert nem szeretünk egyedül menni :)
NIncs válasz, egyszerűen "jó". Meg ha adódik valami, akkor van veled valaki,
sulis ajtó jól zár? :D lol :) a mi sulinkbe még becsukni se lehet a wc ajtót.. valakinek mindig neki kell dőlnie, hogy ne nyíljon ki.. vicces :)
Nálunk a suliba ncsa ka wc-n van nyugalom. .aulába, terembe, folyosókon, udvaron mindig nagy a nyüzsgés, és csak a wc-n lehet normálisan beszélgetni
De tényleg jól zár.:D
Amúgy nálunk még a retyóban is nagy a tömeg szünetekben, tehát ott sem lehet beszélgetni. Órák után pedig tök üres a terem, tehát ott is lehetne.
Amúgy ha tartani kell az ajtót, még talán meg is értem, de hogy itt miért megy ez, az még továbbra is rejtély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!