Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mivel foglalkoznak a...

Vajon mivel foglalkoznak a Blaha Lujza téren csoportosan lebzselő néger fiatalemberek? Miből élnek? Mit dolgoznak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 20:11
 1/7 szamóca. ***** válasza:
valószínűsítem hogy adás-vétellel leginkább.
2011. jan. 27. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Adnak-vesznek, autójavítás, a legtöbb bejelentett munkával, vagy fekete munkával rendelkezik, sportolók is vannak köztük.
2011. jan. 27. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Seftelnek, valutáznak.
2011. jan. 27. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
miböl élnek miböl élnek hát belölünk
2011. jan. 28. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem az utolsó mire gondol, hogy belőlünk. Az államtól semmilyen segélyt, ellátást nem kapnak. Ha Menekülttáborban élnek, akkor csak szállást kapnak semmi egyebet, holott havonta több százezret kap az állam értük az Eu-tól. Ha nem ott laknak, akkor még annyit sem. Ha arra gondolt, hogy élősködnek esetleg egy magyar nőn, az meg legyen a nő baja az nekem nem fáj. Ha valaki foglalkoztatja őket, akkor pedig megdolgozik a pénzéért.
2011. jan. 28. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:

"miböl élnek miböl élnek hát belölünk"

pontosan.

belőlünk, birka magyarokból

2011. jan. 29. 17:36
 7/7 anonim válasza:
az ilyen demagóg, fogyatékos és hülye VÁLASZOK írói meg is érdemli, hogy "belőlük éljenek" bárkik. a kérdés egyébként érdekes és nyitott. valaki válaszolhatna rá értelmesen.(tehát aki nem cigány mint a korábbi válaszolók). sokunkat érdekel a téma
2011. aug. 22. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!