S. O. S.! Milyen színűt pisiltek?
Figyelt kérdés
én eddig rendes színűt pisiltem de most már olyan mint ha véres lenne vagy nem tudom ilyen sötétebb lett narancssárgás mintha lenne benne egy kis vér nem tudom pontosan de félek nagyon!ez mitől lehet?2011. okt. 30. 21:18
1/7 anonim válasza:
igyál meg jó sok vizet, akkor fehér a pisi színe és könnyebben kivehető ha baj van.
3/7 anonim válasza:
és akkor szokott narancssárga lenni ha kevés folyadékot iszol.
4/7 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz és kérj vizelet vizsgálat beutalót, mert én is így jártam. Azt hittem normális, mert akkor kevés folyadékot ittam. Azért elmentem az orvoshoz, adott beutalót és nagyon gyatra lett az eredmény. Volt benne vér, baktérium, sok fehérje. Kamilla teát kellett innom és több vizet. Most kell majd vissza mennem, a második vizelet vizsgálat után. Remélem most már minden rendben lesz.
És remélem nálad is minden rendben van.
32hkm
5/7 anonim válasza:
Szedsz valami gyógyszert vagy vitamint?
6/7 A kérdező kommentje:
béres gravidát és magne b6-ot szedek és én is 32 hetes vagyok
2011. okt. 31. 15:24
7/7 A kérdező kommentje:
szerintetek szerdáig még várhatok vele mert csak akkor lesz doki?
2011. okt. 31. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!