Segítség! (Puskázni szeretnék). Ötletek?
Sziasztok!Holnap írunk Angol dogát.
Sosem boltam jó belőlem
Ilyenkor már rég beszereztem 2 egyest rölire.Javítani szereznék mert most van tovább tanulás.
Szóval Általános Iskolába járok!:)
Az anyagot nem nagyon tudom hogy miből írat de tudom ha ez nem lesz jó fél évig nem tudok 3-as lenni.
Rengeteget puskáztam ésnnem buktam le.
Viszont ezúttal eléggé pofátlan módon sheretnék puskázni.
1 szóval a padomra szeretnék felépíteni kisebb falat 2 angol könyv 2 füzet és egy magas tolltartó.
Beülnék a hátsó padraés googlen keresném rá a választ.
Tudom tudom nagyon pofátlan de nincs más esélyem.2 órát csak tanultam de még mindig a doga kb.40% tudom.A tanár nem mászkál és nem is nagyon figyel sokszor kimegy és nem profi hogy kicselezzen.
Szerintstek jó az ötlet vagy máshohy nézzem a telefonomról az anyagot?Ötletek:)
Botrányosan rossz, szégyellnivaló a magyarod is, az nem baj?
Ha a telefonodba úgy írsz szöveget alap esetben ahogy ezt a kérdést megfogalmaztad, akkor a fekvő, tőled messzebb lévő telefonon úgy fogsz keresni hogy azt a Google sem dekódolja ki neked. + ha nem tudod mi az anyag, honnan tudod mi lesz a találatok között a helyes válasz? Hogy oldod meg hogy több kérdést beírj, szelektáld a válaszát, másold ki a képernyőről és még nem is bukj le?
Ennyi tervezgetés és fantáziálgatás helyett akár tanulhattál volna. Valószínűleg szarsz az egészre és a többi tárgyra is, mert az a szint amivel a kérdésben bemutatkoztál nem sok jót jelent a jövődre nézve. És itt nem a hármason kellene aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!