Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség! (Puskázni szeretnék)...

Meow901 kérdése:

Segítség! (Puskázni szeretnék). Ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Holnap írunk Angol dogát.

Sosem boltam jó belőlem

Ilyenkor már rég beszereztem 2 egyest rölire.Javítani szereznék mert most van tovább tanulás.

Szóval Általános Iskolába járok!:)

Az anyagot nem nagyon tudom hogy miből írat de tudom ha ez nem lesz jó fél évig nem tudok 3-as lenni.

Rengeteget puskáztam ésnnem buktam le.

Viszont ezúttal eléggé pofátlan módon sheretnék puskázni.

1 szóval a padomra szeretnék felépíteni kisebb falat 2 angol könyv 2 füzet és egy magas tolltartó.

Beülnék a hátsó padraés googlen keresném rá a választ.

Tudom tudom nagyon pofátlan de nincs más esélyem.2 órát csak tanultam de még mindig a doga kb.40% tudom.A tanár nem mászkál és nem is nagyon figyel sokszor kimegy és nem profi hogy kicselezzen.

Szerintstek jó az ötlet vagy máshohy nézzem a telefonomról az anyagot?Ötletek:)

2016. okt. 18. 17:57
 1/3 A kérdező kommentje:
*Sosem voltam jó belőle
2016. okt. 18. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Botrányosan rossz, szégyellnivaló a magyarod is, az nem baj?

Ha a telefonodba úgy írsz szöveget alap esetben ahogy ezt a kérdést megfogalmaztad, akkor a fekvő, tőled messzebb lévő telefonon úgy fogsz keresni hogy azt a Google sem dekódolja ki neked. + ha nem tudod mi az anyag, honnan tudod mi lesz a találatok között a helyes válasz? Hogy oldod meg hogy több kérdést beírj, szelektáld a válaszát, másold ki a képernyőről és még nem is bukj le?

Ennyi tervezgetés és fantáziálgatás helyett akár tanulhattál volna. Valószínűleg szarsz az egészre és a többi tárgyra is, mert az a szint amivel a kérdésben bemutatkoztál nem sok jót jelent a jövődre nézve. És itt nem a hármason kellene aggódnod.

2016. okt. 18. 18:03
 3/3 anonim válasza:
Én ugy szoktam hogy pici papirokra rá irom a leckét, azt berakom tolltartómba s mikor irjuk mindig ugy teszek mintha pasztát vennék elő és utána mikor kivettem a pici papirt beteszem a lap allá és le irom vagy a tolltarto elibe teszem. Vagy sokszor le fenykepezem a lecket es telefonbol nezem. Azt is vagy a Tolltartó elé teszem és úgy nézem vagy beteszem a tolltartóba fére burítom a tolltartót és ugy nezem. Vagy padra irod. Vagy 2 lapot veszel elő.. flakonon a papir belsejebe irod.. sok sikert😃
2016. okt. 18. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!