Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fuzetdiszitesi ötletek?

Fuzetdiszitesi ötletek?

Figyelt kérdés
Mindig sima,egyszerű fuzeteim vannak,soha nem csicsasak, mint a többieknek. Rengeteg spiralfuzetem van idén,valami kreatív otlet, amivel egyedibbe tehetném? Csomagolopapirral nem szeretnem,hallottam olyanról,hogy valaki csokipapirokkal vonta be,pl ilyenekre gondolok, ha tudtok ilyet,legyszi segítsetek rajtam :D

2016. aug. 30. 16:11
 1/7 anonim válasza:
Szia! Csak írd be youtubeon, hogy "decorating school notebooks", vagy valami hasonlót, millió ötlet van. És hajrá!! :D
2016. aug. 30. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Díszítsd matricákkal
2016. aug. 30. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Kosy
2016. aug. 31. 07:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, köszi t akartam írni, és mindenképpen megnezem amit írtál :) 😊😉😆
2016. aug. 31. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:

1 befoglalod szép csomagolópapírral

2 tegyélrá szalagokat, strassz köveket, vagy amijen dísz van otthon

3 majd kedved szerint dekorálod

( vaagy rossz farmer nadrágot elvágod a farzsebénél és mielõtt elvágnád a füzeted méretét rajzold körbe,hogy ne legyen a farmer a füzetre kicsi,vagy nagy. És valami fojékony ragasztóval rá ragasztod,és valami keményet teszel rá.nem baj,ha csak a füzet elejét borítja be a farmer. Ha netán nem értenéd meg,privátban szólsz,és énis priviben tömörebben elmondom. Remélem segítettem:)

2016. szept. 9. 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) értem láttam Follow Anna videóját,abban is benne van :D
2016. szept. 9. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyomtathatsz mintákat, amit felragaszthatsz rá. Pl pálmalevelek, háromszög, hatszög, kör, pizza, fánk, fagyi, kaktusz stb.

Nyomtathatsz képeket amik tetszenek, ezeket ugyanakkora hatszögekre kell vágni és elhelyezni ugyanakkora távolságra. Mint a méhsejtek. Ugyanezt lehet hárömszöggel, kockával, vagy amivel akarod.

Befestheted arany/ezüst-fehérre vízszintesen, függőlegesen, egyik sarokból a másikba, cikkcakkosan, csíkosan. Remélem érted, hogy hogy gondolom. :D

Földrajz füzetet be lehet borítani térképpel.

2017. jún. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!