Boldogságról kell rajzolnom, klassz ötletek?
Kell valamit rajzolnom a boldogságról, de picit messze menõbbet akartam mint a sablonos.mosolygós emberek, emojik, vagy repülõ madarak....
Ilyenekre gondolok.hogy pl. a tûzböl felemelkedõ füstnek adok valami szép alakot, és azzal indoklon a rajzot hogy azért a füst, mert olyan mint a boldogság, gyorsan elszáll.
(A tanár tartott valami beszédet arról hogy mi is a boldogság, meg hogy a boldogságota.jelenben éljük meh és egy pillanat, miközben a szomorúság örökké tart, kísérthet minked, szóval na)
Szóval valami elvontabbat :)
Ha van valami ötletetek írjátok le, légyszi :)
Nagyon fekete hátteret rajzolnék, a közepén pedig valami fénylő pontot, amiből fénysugarak húzódnak kifelé. A lapon balról jobbra végighúzódna egy világos színű vonal.
A feketeség jelképezné a világot, a vonal az életet, a középen lévő fény pedig a boldogságot. Kb. úgy nézne ki, mint egy felrobbanó szupernova az éjszakai égbolt közepén.
Köszönöm az ötleteket :) Ment a zöld :)
Szivesen várok további ötleteket :)
Nem tudom, hogy még akuális-e, de én a helyedben egy teljesen fekete lapot adnék be, és azzal indokolnám, hogy vagy
1., nem hiszek a boldogságban
2., a boldogság számomra egy leírhatatlan (jelen esetben lerajzolhatatlan) érzelem.
vagy pedig az előző válászolóval egyetértve egy teljesen fekete lap a közepén egy fehér vagy sárga pöttyel, csak azzal az indoklással, hogy a boldogság a fény az éjszakában, ami utat mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!