Puskázásról van szó, Hova rejthetem el? ötletek? Ti hogy szoktatok puskázni mit tudtok ajánlani? Milyen módszerek jöttek be nektek?
Figyelt kérdés
Esetleg miket nem javasoltok, (fiú vagyok) tehát a szoknyás módszer kilőve2013. febr. 10. 19:45
1/5 anonim válasza:
Van egy tuti módszer, eddig még senki sem bukott le vele: rejtsd el a "puskát" a fejedben, és "puskázz" onnan. Ennek a legegyszerűbb módszere a tanulás.
2/5 A kérdező kommentje:
Speciel most nem ez volt a kérdés, de azért köszönöm a válaszodat. :)
2013. febr. 12. 23:34
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Flakonról leszeded a cédulát, beszkenneled és képszerkesztővel a (pl.) az összetevők listáját átírod a doga anyagára és kinyomtatod a cédulát, majd felragasztod. Ha nem gond, hogy a pad sarkán kint marad az üveged, könnyen másolhatsz észrevétlenül.
5/5 anonim válasza:
Szia:)
Én úgy szoktam puskázni, hogy átlátszó a tolltartom, és kis cetlikre kis betűkkel leírom a puskát.
A tanárnak sejtése sincs, hogy én úgy írom le az anyagot. A cetlik a tollak miatt amúgy sem látszanak, szóval ez egy jó kis ötlet. :)
Az előttem szóló ötlete is jó.
Esetleg ráírod a padra az anyagot, és amikor tanár nem figyel akkor lenézed és írod a lapodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!