Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan rejthetem el mások...

Hogyan rejthetem el mások elől az érzéseim?

Figyelt kérdés
csak egy álarcot akarok amit akkor vehetek le és az elõtt amikor akarom.
2012. szept. 1. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod nem jó ötlet...ha túl sokáig van rajtad az az "álarc" a végén te is olyan leszel,és eltűnik a valódi éned.Komolyan mondom,tapasztalat.Lehet,hogy igy könnyűnek hangzik,hogy van egy álarcod az emberek előtt,mert nem akarod kimutatni az érzéseidet,de a végén még ha akarod is, akkor sem fogod tudni kimutatni az érzéseid azok előtt akiket szeretsz,mert nehéz lesz.De ez csak az én véleményem,nem kell betartani.
2012. szept. 1. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Én nem tudom kimutatni az érzéseimet, nem direkt. Sokszor úgy érzem magam, mint egy gép, mintha nem is élnék és érzéktelen lennék a külvilágra és utálom. Sokszor idegesít, hogy soha nem változik az arckifejezésem és én meg nagyon szeretném kimutatni az érzéseimet.
2012. szept. 1. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz és szintén a tapasztalat beszél belőlem. Ha ezt az úgymond álarcot/pókerarcot túl sokáig viseled, az emberek is azt várják el tőled, hogy mindig ilyen légy és egy idő múlva már néhány egyszerű szóval is megbajlódsz, amivel kifejezhetnéd az érzelmeid...
2012. szept. 1. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
a nekem fontos személyeknek kimytatom az érzéseimet csak az olyan személyek ellen akarom használni akikrõl tudom hogy csak megbántanak
2012. szept. 1. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy csak megbántanak akkor kerüld el őket és ne is beszélj nekik a problémádról,mert csak örülnek neki...tudod inkább akkor csinálj úgy előttük,mintha tök boldog lennél és ne mondj nekik semmit a problémádról...Ez is egy álarc.De ne akarj érzéstelen lenni.Én is elkövettem ezt a hibát és most olyan nehéz éreztetni másokkal,hogy szeretem őket...és félek,hogy elveszitem őket...de nem tudom kimondani az érzéseim,mert valami nem engedi...és ez a valami pedig az az álarc,ami a részemmé vált...
2012. szept. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!