Hogyan rejthetem el mások elől az érzéseim?
Figyelt kérdés
csak egy álarcot akarok amit akkor vehetek le és az elõtt amikor akarom.2012. szept. 1. 12:18
1/5 anonim válasza:
Tudod nem jó ötlet...ha túl sokáig van rajtad az az "álarc" a végén te is olyan leszel,és eltűnik a valódi éned.Komolyan mondom,tapasztalat.Lehet,hogy igy könnyűnek hangzik,hogy van egy álarcod az emberek előtt,mert nem akarod kimutatni az érzéseidet,de a végén még ha akarod is, akkor sem fogod tudni kimutatni az érzéseid azok előtt akiket szeretsz,mert nehéz lesz.De ez csak az én véleményem,nem kell betartani.
2/5 anonim válasza:
Ez érdekes. Én nem tudom kimutatni az érzéseimet, nem direkt. Sokszor úgy érzem magam, mint egy gép, mintha nem is élnék és érzéktelen lennék a külvilágra és utálom. Sokszor idegesít, hogy soha nem változik az arckifejezésem és én meg nagyon szeretném kimutatni az érzéseimet.
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz és szintén a tapasztalat beszél belőlem. Ha ezt az úgymond álarcot/pókerarcot túl sokáig viseled, az emberek is azt várják el tőled, hogy mindig ilyen légy és egy idő múlva már néhány egyszerű szóval is megbajlódsz, amivel kifejezhetnéd az érzelmeid...
4/5 A kérdező kommentje:
a nekem fontos személyeknek kimytatom az érzéseimet csak az olyan személyek ellen akarom használni akikrõl tudom hogy csak megbántanak
2012. szept. 1. 16:36
5/5 anonim válasza:
Ha tudod,hogy csak megbántanak akkor kerüld el őket és ne is beszélj nekik a problémádról,mert csak örülnek neki...tudod inkább akkor csinálj úgy előttük,mintha tök boldog lennél és ne mondj nekik semmit a problémádról...Ez is egy álarc.De ne akarj érzéstelen lenni.Én is elkövettem ezt a hibát és most olyan nehéz éreztetni másokkal,hogy szeretem őket...és félek,hogy elveszitem őket...de nem tudom kimondani az érzéseim,mert valami nem engedi...és ez a valami pedig az az álarc,ami a részemmé vált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!