Miért vannak ilyen érzéseim?
Figyelt kérdés
2 eset is volt a napokban ami nagyon kiakasztott. miért vannak ilyen érzéseim, miért spilázom túl ennyire? megpróbálom érthetően leírni. tehát:egyik nap kint voltam biciklizni a haverokkal, megálltunk egy fagyizó előtt pihenni. jött ki egy öreg bácsika fagyival a kezében. ránéztem, ő is rámnézett, első gondolatom: "hú.decsúnya!"(tényleg eléggé elbánt vele az idő, vagy valami.. aztán megint ránéztem, látszott az öröm az arcán,ahogy örül a fagyinak,teljesen boldognak látszott, elmosolyodtam, aztán eszembe jutott: mások biztos elítélik, mert "csúnya".... mérges lettem, aztán arra gondoltam, lerí róla hogy így is jól érzi magát, megint elmosolyodtam, elindultunk. ma unokatesómmal találkoztam, akinek a legjobb barátja egy kicsit túlsúlyos, ugyanez játszódott le a fejemben, mosolygás, mérgesség, megint jókedv...... miért van ez? bocsi hogy hosszúra sikeredett, köszi hogyha végigolvastad! 15/f2012. aug. 27. 22:45
1/4 anonim válasza:
iylen már velemis történt,nemtudom miért vanez:)
2/4 anonim válasza:
Mett ilyenek az emberek,velemenyt alkotunk masokrol.Aztan van az a tipus ,aki eliteli a masikat,na ezt nem szabad.
3/4 anonim válasza:
Mert ahogy hirtelen meglátod, külső alapján elítéled. Aztán látod, hogy ettől függetlenül ő is ugyanolyan jó,vidám ember mint bármelyik más. Valami ilyesmi... Velem is volt már.
4/4 anonim válasza:
Gondolom mert a környezetedből az idők során felvettél ilyen könnyen ítélkezős mintákat, de neked ezek szerint nem ilyen az igazi természeted:).
Amúgy nem biztos, hogy mások elítélik lehet, hogy ők is észreveszik a mosolyát, csak ők sem teszik szóvá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!