Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az élet értelme?

Szerintetek mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
Tanuljunk, legyen belőlünk valami, drogozzunk, korán meghaljunk, vagy sem, vagy szerintetek mi a konkrét cél? Hogy megvalósuljanak az álmaink? Szerintetek?

2016. okt. 4. 21:37
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Köszba*dmeg.
2016. okt. 26. 15:38
 32/37 anonim ***** válasza:
Azért születettünk meg,hogy jól érezzük magunkat.
2016. nov. 1. 23:21
 33/37 anonim ***** válasza:
Fogd meg és vágdosd fel az ereid.. az életnek nincs értelme... az élet egy sz*r dolog...
2016. nov. 19. 22:57
 34/37 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az hogy éljünk és célokat érjünk el,amit ki tűztünk magunk elé,ja és az is hogy megvalósítsuk az álmainkat :) (nekem ez a véleményem)
2016. nov. 19. 22:59
 35/37 anonim ***** válasza:
Az,hogy kiéljük a vágyainkat,ne legyünk rohadt prűdek.
2016. nov. 19. 23:02
 36/37 shaggy95 válasza:

Ez olyan komoly kérdés, hogy tényleg csak egy szolid véleményt lehet írni. Szerintem az, hogy kiegyensúlyozottan, derűsen tapasztalatokat szerezzünk és teljes széltében-hosszában megéljük az életet. Az örömöket, fájdalmakat egyaránt. Hogy örömet okozzunk a hozzánk közel állónknak, ami sok esetben borzasztó egyszerű. Hogy kíváncsian, mint egy gyerek nézzünk a világba, nyitottan új dolgok iránt és az apró örömöket , egy madárcsicsergést akár észrevegyünk. Végeredményben nyilvánvalóan mind meghalunk egyszer, a nevünk elfelejtődik, mintha nem is lettünk volna sosem, ami eléggé lehangoló.. De hogy is várhatnánk el ezt. Egy híres ember mondta, hogy az élet értelme felkészülni a halálra: Hogy mikor eljön a pillanat, semmi ne legyen, amit magammal vinnék, már mindenről lemondtam.

Összegzésképpen: Ajánlom Ivan Iljics halála c. művét. Ott le van írva, hogy milyen élet az, amit NEM szeretnék. A halálos ágyon derűsen, mosolyogva szeretnék leltárt készíteni, ami úgy gondolom, akkor valósulhat meg, ha a fenti sorokat betartottam egy életen keresztül. :)

2018. jan. 22. 00:53
 37/37 anonim válasza:
Az élet értelme maga az élet. Semmi több. Ezt mindenki úgy tölti el, ahogy tudja.
aug. 13. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!