Szerintetek mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Tanuljunk, legyen belőlünk valami, drogozzunk, korán meghaljunk, vagy sem, vagy szerintetek mi a konkrét cél? Hogy megvalósuljanak az álmaink? Szerintetek?2016. okt. 4. 21:37
11/37 homo ludensz válasza:
Nekem 24-nek tűnik a válasz,a szomszédnak 62. A múltkor mondta.
12/37 A kérdező kommentje:
42, 24 , 62 válaszok ok, de mit jelentenek?
2016. okt. 5. 14:05
13/37 anonim válasza:
ha nem tudod tegyél fel itt kérdést... még ezt sem tudod?
14/37 A kérdező kommentje:
Nem, ezek a számok mit jeleznek, miért ezek az élet értelmie 43, meg ilyenek,.
2016. okt. 5. 20:12
15/37 anonim válasza:
A 42 a válasz a végső kérdésre, csak az a kérdés, hogy mi a végső kérdés :D
16/37 A kérdező kommentje:
A végső kérdés: Mi az elet értelme.
Csak azt nem értem, hogy miért az a válasz rá, hogy :43! ??!!!
2016. okt. 6. 16:00
17/37 anonim válasza:
Az,hogy kiéljük a vágyainkat.A közösülés jobb emberré tesz:)
18/37 anonim válasza:
Ahogy az előttem levő mondja:):)
19/37 anonim válasza:
#17 Így van.Én hozzátenném még,hogy:
-attól lesz szép valaki
-növeli az intelligenciát
-stresszoldó
-legjobb orvosság
-feszessé teszi a bőrt
-gyógyítja a rákot
-megelőzi a kiégést
-depresszió ellen
20/37 homo ludensz válasza:
Kedves kérdező! Az én felfogásom szerint(ha gondod nevess ki) az ember leszületik ide abba a testbe amibe most látja s érzi magát.Az ember ebben az általunk ismert világban(dimenzióban) test/anyag/ és lélek/szellem/ szoros egysége. Az itt eltöltött idő X év alatt rengeteg behatás,probléma éri. Ez mind a megtapasztalást szolgálja. Sikerek,kudarcok,örömök,bánatok mind tapasztalatok akár testi akár lelki szinten éled meg. ikor a lélek úgy véli hogy számára már haszontalanná lett a test(baleset,betegség stb.) itt hagyja de viszi magával a szerzett tapasztatok hasznosnak vélt részét. Számomra ebben összegződik röviden a kérdésedre a válasz az élt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!