Szerintetek mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Tanuljunk, legyen belőlünk valami, drogozzunk, korán meghaljunk, vagy sem, vagy szerintetek mi a konkrét cél? Hogy megvalósuljanak az álmaink? Szerintetek?2016. okt. 4. 21:37
21/37 anonim válasza:
46%-os te most magadnak helyeselsz?
22/37 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek megy a zöld :D A szex persze az is :D
De a korábbi válaszolóknak mondanám: Továbbra sem értem, hogy ők miért azt válaszolták, hogy 42, meg ilyen számokat. Valaki elmagyarázná végre, hogy szerintük miért ez a válasz?
2016. okt. 8. 22:01
23/37 nemma válasza:
Ezek szerint nem olvastad a könyvet, de még a filmet sem láttad!
24/37 homo ludensz válasza:
Igen ez tudományos un. materiális magyarázat és logikusnak is tűnik a 42. Azért engedtessék meg nekem hogy kicsit idealista ésszel is végiggondoljam e nagyszerűen kivitelezett és ősidők óta működtetett "világ" hiba nélküli működésének módját. Egysejtűek,kétsejtűek,sejthalmazok jönnek mennek is kialakul a NASA-ban lévő tudás ami tuti magyarázat mindenre. Fogadjuk el? Tény hogy vagyunk.
25/37 A kérdező kommentje:
Így van, és ahogy ezt olvastam a válasz tényleg 42 :D. Kösz mindenkinek a választ amúgy!
2016. okt. 9. 10:49
26/37 anonim válasza:
Felejtsétek már el,az életnek nincs értelme,hiába áltatják magukat ezzel a nevetséges optimizmussal.
27/37 anonim válasza:
Szerintem nagy távlatokban nincs értelme. De biztonságérzetet nyújt az ismert (ismertnek tartott) környezet. És a biztonság életfeltétel az élőlényeknek. Ezért értelmezünk mindent, beleértve az életet is, aminek értelmet adunk.
28/37 A kérdező kommentje:
tyty
2016. okt. 9. 21:57
29/37 anonim válasza:
Legyen drog pénz fegyver, legyen 6 nö, 3 luxusauto, 2 luxus villa meg persze hatalom. ez az élet értelme ha ezek nincsenek nincs értelme az egésznek.
30/37 anonim válasza:
Csak az,hogy jól érezzük magunkat és gátlás nélkül éljük ki minden vágyunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!