Hogy menjek le spárgába?
Figyelt kérdés
Mèg sosem sikerült.12 èves vagyok ès szeretnék megtanulni lemenni spárgába.Nektek hogy sikerült?2016. szept. 28. 17:37
1/4 anonim válasza:
Én még nem csináltam mert fiu vagyok de szerintem sokat kell nyújtani hozzá :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam de hogy?
2016. szept. 28. 17:58
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is 12 éves vagyok, és nekem a jobb és a középső spárga megy le. De én táncolok. Szerintem ne akarj egyik napról a másikra lemenni, mert az nem fog sikerülni. Nekem fél év után ment csak le. De ne görcsölj rá. Az a lényeg, hogy amielőtt nyújtasz, alaposan melegíts be! Nyújtó technika? Ha még nagyon nem megy a spárga, akkor tedd fel a lábad egy magasabb helyre(szék, ágy stb.) és hajolj a lábadra! De az is jó, ha nagy terpeszbe teszed a lábad, és középre hajolsz. Igazából bármi jó, csak ne vidd túlzásba! Akkor nyúlik rendesen, ha fáj egy kicsit. Amikor meg már jobban megy, minnél többet spárgázzál, és mindig menj egy kicsit lejjebb!
Remélem tudtam segíteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. okt. 7. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!