Ti nem rettegtek attól, hogy idővel a gépek átveszik majd az ember helyét?
Én nagyon félek. Mi lesz így az emberiséggel?
Az emberek jó lelkűek, okosak, kedvesek, bölcsek és mindig odafigyelnek a másikra. Nagy kár lenne az emberiségért szerintem. :(
Kedves kérdező:
"#2
Félreérted. A gépek rá fognak majd jönni, hogy az ember felesleges.
"
Szóval te is rájöttél már arra, hogy az ember felesleges? Akkor miért ne pusztítanák ki? Az ember sokkal többet ártott a Földnek, mint bármelyik kártékony ragadozó. Ha a ragadozókat kiírtjuk, akkor miért ne irthatnának ki minket az MI-k? Nem egoizmus egy kicsit azt kérni, hogy hagyjanak minket élni, mikor mi is kiszorítunk lassan minden ragadozót? Az emberiség már rég megérett a pusztulásra.
"Egyébként az emberek nem olyanok amilyennek leírtad. A sok felesleges háború egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy okosak, kedvesek, odafigyelnek másokra."
Egyetlen háború sem volt még felesleges.
...
Hát mond el nekem, a hunoknak nem mindegy már, hogy legyőzték Rómát? Kihaltak, szóval számukra feleslegesé vált Róma elpusztítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!