Miről írjak a blogomban?
A blog lényege,hogy mindenki elfogadjon mindenkit olyannak amilyen.
Főleg ez a téma foglalkoztatja a blogot,de BÁRMI másról is szívesen írok (már amilyen dologról 1-2 mondatnál bővebben írni tudok;) ). Azért nagybetűvel írtam,mert tényleg sok mindenről lehet szó.
Neharagudj, de ha blogot akarsz indítani, akkor az első dolgod az legyen, hogy tudod, mit fogsz bele írni.
Nem egy embernek megfordult már a fejében, hogy ő most blogot ír, de ha NINCS más azon kívül, hogy 'BLOG' akkor nincs igazán ötleted. Ötlet nélkül pedig fölösleges belekezdeni.
Törd a fejed, hogy TE miről szeretnél írni, TÉGED mi foglalkoztat és NEKED mi az, ami eszedbe jut.
Nem bántani akarlak, csupán segíteni.
Ha mi adunk neked témákat, akkor jövő ilyenkor már el is felejted, hogy valaha volt blogod. Azonban, ha saját magad találsz ki rá valamit, akkor lehet, hogy lesz valami a blogból egy ötleten kívül.
Szerintem én értem, hogy mit akarsz, ami persze nagyon szép és jó, csak rohadtul nem így működik.
Kérdező, te kinek a kenyérsütő-tanfolyamára mennél el szívesebben? Limaráéra, aki 8 éve vezet a témában kiemelkedően jó blogot, több könyve jelent meg a témában vagy az enyémre, akiről eddig azt se tudtad, hogy létezik, de most ír neked 1 db bejegyzést?
A blogolással is ugyanez a helyzet: ahhoz hogy BÁRKI kíváncsi legyen a véleményedre, tanácsodra, neked le kell tenni valamit az asztalra. Egy bemutatkozó bejegyzés ehhez röhejesen kevés. Ahhoz is, hogy rendszeres olvasóid legyenek.
Azt mondod, arról szeretnél írni, hogy "mindenki elfogadjon mindenkit olyannak amilyen". Nagyszerű. Ezen belül milyen témáid vannak, amiket ki tudnál dolgozni részletesen?
"BÁRMI másról is szívesen írok"
Szóval azt mondod, hogy egy elfogadás témájú blogon, nagyon szívesen cikkeznél nekem a gyakori paradicsombetegségekről, azért, mert én arról kérdezek? Hol húzod meg a határt?
"már amilyen dologról 1-2 mondatnál bővebben írni tudok;)"
Az van, hogy már elkezdesz írni egy adott témában egy blogot, az olvasóid automatikusan feltételezni fognak rólad egy bizonyos fokú tájékozottságot. Ha mást nem, akkor legalább annyit, hogy "én ebben a témában abszolút nem vagyok járatos, de XY blogján nagyon jó cikkeket olvashatsz".
(Az más kérdés, hogy a "mindenki elfogadjon mindenkit olyannak amilyen" mennyire szerencsés felvetés. Ha picit is belegondolsz, fél perc alatt egy csomó olyan viselkedési formát össze lehet szedni - akár a saját, közvetlen környezetedből is - ami totál elfogadhatatlan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!