Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miről írjak a blogomban?

Miről írjak a blogomban?

Figyelt kérdés

Szeretném ha sokan olvasnák a blogomat de fogalmam sincs hogy miről írjak, gondoltam arra h magamról írok de nincs nagyon tehetségem a jó fogalmazásokhoz... Írnátok magatokról hogy milyen az életetek? Talán onnan meríthetek ötleteket...

Milyen az életed? Hogyan éled az átlagos napokat? Mit csinálsz ha unatkozol? Mit érzel amikor zenét hallgatsz? Mit csináltál a nyáron? stb...

2014. aug. 19. 09:35
 1/3 2xSü ***** válasza:
Ha nincs témád, nincs olyan gondolat, történet, amit át akarsz adni másoknak, akkor minek akarsz blogot írni? Ez olyan, mintha úgy vennél buszjegyet, hogy nem akarsz sehova menni, és másoktól kérdeznéd meg, hogy mégis hova menj. Értelmetlen…
2014. aug. 19. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz blogot írni ha nem tudsz jól fogalmazni? A kérdésed amúgy teljesen tűrhető megfogalmazású szóval nem biztos. Meg hogy lehet ötletet meríteni a saját életed leírásához mások életéből?

Szerintem ha nem az életedről akkor valami hobbidról írj, vagy valamiről amiből jó vagy.

De az életedről se nehéz írni, én ezt a módszert javaslom:

1)csinálsz egy blogot. egy átlátható, esztétikus és jól olvasható szövegű blogot. Gyakran már itt fellépnek olyan hibák hogy a szöveg idióta színű és alig látszik a tarka háttér előtt, amit csicsás gif-ek és csillogó izék egészítenek ki. Na ilyeneket ne csinálj mert az olvasók 90%-át kapásból elriasztja.

2)csinálsz egy oldalt/bejegyzést amiben bemutatkozol. Leírod hány éves vagy, mi a hobbid, vannak-e barátaid/barátnőid, stb

3)írsz bejegyzéseket, hogy mi történt veled mostanában, és egyéb témákról is írhatsz véleményt, ilyesmiket. pl megnézel egy filmet és aztán ezt leírod, hogy milyen volt, mi tetszett mi nem mit gondolsz róla stb. vagy a kedvenc együttesedről írsz. Egyszóval bármiről ami eszedbe jut.

Javaslom hogy a blogger.com-ot használd, könnyű kezelni de szinte mindent személyre szabhatsz, és nincsenek benne reklámok.

Ha fogalmazási, technikai segítség kell vagy ötlet, ilyesmi, nekem írhatsz szívesen segítek! :)

2014. aug. 19. 11:04
 3/3 S.O.S vagy HELP válasza:
Szerintem olyanról is írható ha iskolába jársz vagy gimibe vagy egyetemre h ki kivel jött össze milyen viták verekedés voltak szóval h mi volt aznap a suliba engem az ilyenek lekötés ha megismerés a szereplőket érdekel hogy mitörtént velük kik a sztárok a suliban engem nagyon érdekelne lehet olvasnám is mert a pletyka sokmindenkit lekötött és így láthatunk egy könyvet a sulidról amit végülis a te szemszögéből látunk úgyhogy sztm erről írj ilyesmiről mint egy tv s sorozat csak egy blogon és akkor mindenki mindennap felmegy és megnézik mindennap h azta ma mi volt mint pl az éjjel nappal Budapestet és mivel ez általában a lányoknak tetszik körbe járatják a barátnőim között és egyre többen nézik kicsi kamat is bele rakhatsz de csak ha nem történik semmi érdekes bár néha olyan is kell legyen pl olyan hosszú h 10-15-20 percet is kitehessen! Sok sikert és linkeld az oldalt hogy tudjam olvasni😉😀
2014. aug. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!