Tudtok jó könyveket?
Kategória: term.feletti. (vérfarkas, boszorkány)
pl.: Vámpírakadémia, Nem vagyok sorozatgyilkos vagy a A tenger boszorkánya
Nagyon jó könyv sorozat a :-Maximum Ride,James petterson-tól. (Mindegyik részét olvastam,az első az Angyal próba.Igaz nm vámpíros és boszorkányos de nagyon jó.Van benne chifi,és van még sok monden köztük a farkasember/ott radirozó ként olvashatsz rolla).
-Bartimaeus triológia. Jomathann Stroudtól.(több részes,misztikus.Mágusokról,természet feletti v. alatti lényekről,a félreértésről,az ellenállásról és egy felvágott szájú pimasz dzsinnről olvashatsz)
-Oksa Pollock (Nm tudok róla semmit mondani,mert olvastam de majd meguntam,de szerintem van akinel terszik)
-Psszt,A mi titkunk.Thomas Brezina.(amikor kissebb voltam szerettem,de még most is vagánynak tartom.20 részes nm fügnek össze. Mimden rész előtt leirja h kiők és h h lettek azok akik.Ez inkább lányoknak való. A többi kettő mmindenkinak :))) )
By:ME
Kalandos természetfelettik:
Percy Jackson
Magisztérium
A kolosszus feltámasztása (ha ez a neve)
Harry Potter ha még nem olvastad
Esetleg A Tudás könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!