Tudtok jó könyveket?
Figyelt kérdés
Olyasmit keresek ami hasonlít az alábbiakra: Lois Lowry Emlékek Őre ; Veronica Roth A beavatott trilógia ; Az éhezők viadala trilógia ; Útvesztő...tehát kicsit akció, kicsit romantikus... remélem tudtok segíteni:) ami nem túl fantasy de nem is hétköznapi. Köszönöm:)2016. jún. 6. 19:07
1/6 Papi Gonzales válasza:
harry potter?
meg van most ez a ötödik hullám izé, de azt mondjuk nem olvastam...valszeg nem is fogom..
sajnos elég gyenge mind
de mondjuk:
2/6 anonim válasza:
Stephenie Meyer: Twilight saga, vagy Prófécia (trilógia), de bem tudom az íróját
3/6 anonim válasza:
Stephen Meyer: Burok
Ne film alapjan itelj
4/6 anonim válasza:
Én Cassandra Clare-től ajánlanám a Végzet ereklyéi sorozatot. (Csontváros, Hamuváros stb.) Én most kezdtem el olvasni úgy, hogy az ebből készült sorozat eddig készen lévő részeit már láttam, de nem tudom megunni. Nekem nagyon tetszik. Bár ez eléggé fantasy... :D
5/6 anonim válasza:
Csúfok triológia Scott Westerfeldtől
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek! Az 5. Hullám és a H P. Lesz valószínűleg.
2016. jún. 14. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!