Tudtok-e mondani nagy világú fantasy játékokat/filmeket/könyveket?
AZ éjféli erdő az inkább csak rövidke fantasy novellákból álló könyv. ( De persze szuperjó én szeretem :) )
Én Andrzej Sapkowski - Witcher világát ajánlanám. Elég darkos, de nagyon jó benne a fekete humor és hihetetlenül kidolgozott világ, a könyvek pedig ( számomra legalább is ) élvezhetőbbek voltak, mint Tolkien gyűrűk urái. ( A szilmarilok azzal a rengeteg névvel és helyszínnel nekem kimondottan emészthetetlen volt. Szerintem nem jó, ha egyfolytában hátra kell lapozgatni a névjegyzékhez meg a magyarázó leírásokhoz. )
A főszereplő már talán ismerős számodra. Ríviai Geralt a szörnyvadász. Pénzért városról városra kiírt néhány ott ólálkodó rémet, és a többi karakter is szerethető. ( Kökörcsin, Cirilla... stb :) A Trónok harcához hasonlóan ebben is sok a szex, erőszak, de sokkal több benne a fantasy. Ajánlom, hogy nézd meg a Witcher- Night to remember című trailert, mert az kb megmutatja az egész hangulatát :) Majd mond, hogy mit szólsz
Én csak kalandosakat tudok:
Percy Jackos KÖNYV!!!
A Tudás könyvei (esetleg) Könyv
A kolosszus feltámasztása (ha ez a neve) Könyv
Magisztérium Könyv
Es persze a Harry Potter Film-könyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!