Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen (volt) egy igazán...

Milyen (volt) egy igazán rossz napod?

Figyelt kérdés

Tegnap kiakadtam, mert a gáz kiment a fürdőben, 5-10 percekig nyomtam a gombot, de folyton elaludt a tűz, fel kellett hívnom a tulajt:-(, közben a zivatar miatt megteltek a ládáim a teraszon, meregettem a vizet, hogy ne pusztuljon el amit ültettem (de nem sikerült teljesen), közben a mobilom belesett a vízbe, majd a macska a szobában felborította az álló tükrömet.

Kiabáltam szegénnyel...

2010. ápr. 15. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Fontos helyre mentem volna, és reggelre kijött egy óriási vörös pattanás az arcomon. Nyomott hangulattal ugyan, de elkészültem. A fehér nadrágomat összefogta a bicikli ülése(én hülye, gondolhattam volna!)Volt nálam valamennyi pénz, és bementem a legközelebbi kinaiba, hogy vegyek egy nadrágot, hogy megmentsem a szitut.

Erreföl csak az a nadrág lett volna jó rám, aminek nem ment a szine a felsőmhöz. Közben az eladók csipős tekintettel méregették a fekete foltot a hátsófelemen. Legszivesebben elsüllyedtem volna! Nem tudtam megmenteni a helyzetet, inkább hazamentem és bezárkóztam a szobámba.

2010. ápr. 15. 10:13
 2/4 A kérdező kommentje:
És a fontos helynek annyi? Eszembe jut egy barátnőm, aki szakított a párjával, totál maga alatt volt, s egy különösen nehéz napján kitört az egyik magassarkú cipője sarka, majd lesz*rta egy madár. Azt mondta, tudta, innen már csak jobb lehet.
2010. ápr. 15. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A párommal akkor 3 hete nem láttuk már egymást...a tesómmal lakom, aki épp azon a hétvégén amikor úgy volt, hogy találkozunk a párommal úgy döntött elmegy egyik barátnőjéhez...reggel az egyetemen kiment a bokám...majd sírva fakadtam úgy fájt...utána egyik tanár tévedésből nem írt nekem jelenlétet, olyan tárgyból ami sokat számít:( utána hívott a párom, hogy késni fog...mikor végre találkoztunk a párommal, azt hittem vége minden rossz dolognak ami aznap történhetett. Amikor a kulcsot betettem a zárba hívott a tesóm, hogy a sürgősségin van, menjek utána...hát akkor elbőgtem magam...:( utána a hétvége nem volt olyan mint amilyennek terveztük, de azért végül megoldódtak a dolgok....
2010. ápr. 15. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Úristen! Szegények....! :(

Annyi volt a fontos helynek... a barátom szeretett volna bemutatni pár haverjának egy városi rendezvényen.

Csak hát lekéstem a "nagy belépőt".

Ja, első voltam.

2010. ápr. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!