Én vagyok az egyetlen a családban aki szinte teljesen más mint a többi családtag! Elhúzódok mások elöl, a szobámban szoktam lenni (szabadidőmben), nincs olyan dolog amiről mesélhetnék, mert amiről mesélhetek azt nem értené meg senki(az anyanyelv kivételével, teljesen más nyelvet beszélek)! Vér ciki az, hogy még 18 évesen engedélyt kell kérnem ahhoz, hogy gépezhessek! Ha nem engedi meg, és megkérdezem tőle azt, hogy miért, azt fogja mondani, hogy MERT AZT MONDTAM! Állandóan csak a gépezés, meg a játék...... Nem gépezek mindig, amikor tudok apámnak segítek a munkában, hol több, hol kevés sikerrel, és amikor már nem tudok segíteni neki, akkor szoktam engedélyt kérni tőle a gépezéshez, a játékkal kapcsolatban csak annyit, hogy igen játszok, DE nem annyit, hogy napi 10 órát. Fogalmazhatjuk azt is, hogy félig internetezek, félig játszok. Tegnap egy fingért B@##tatott, ránézésre is rám szól, hogy húzd ki a púpodat(elismerem púpos vagyok, de nem érdekel), meg hogy szólalj meg, ilyen hülye vagyok, olyan hülye vagyok, így nem fogom vinni, úgy nem fogom vinni.... szeretek csendben lenni, szeretek egyedül lenni, szeretek gépezni(játszani, internetezni, you tube videózni...) 18 éves vagyok, Mindig mindenkinek segítettem, a munkában, na de az, hogy ennyit nem érdemlek meg, hogy gépezhessek, legszívesebben letojnám apámat a munkában, de mégsem, teszem, mert szeretem. Amikor meg egyedül csinálok meg valamit akkor meg jön a b###tatás! És még én ne kapjak agy####t! Ha lázadni merek akkor előfordulhat az is, hogy kiraknak a házból. És ez ciki! Mindent utál bennem. Utálja, hogy gépezek, utálja, hogy Sonic rajongó vagyok... Amikor suliba jártam, megkérdeztem, hogy hétköznap miért nem gépezhetek, az volt a válasz, hogy rosszabbak lesznek a jegyeim, de most már elvégeztem a középiskolát jeles vizsgaeredménnyel, és még akkor sem engedi meg. Bármi amit én csinálok az neki sz@r, hülyeség. Anyám más, törődik velem, szeret engem, a nővéremnek meg van saját élete. Ha apám tudta volna, hogy ilyen leszek, akkor gondolom azt mondta volna, hogy jó akkor ilyen bal##sz gyerek neki nem kell. Többször is mondta, hogy neki ilyen hülye kölök neki nem kell, makacs mint az öszvér, még abban sem hitt, hogy elvégzem a középiskolát. A nővéremet meg csak dicsérte! És most már én kezdem utálni magamat, mert nem tudok megfelelni apámnak (nem bántalmaz). Ha meg ellenkezek akkor meg kitör a 3. világháború, a munkahelye is elég stresszes, szóval valamennyire megértem, csak ne rajtam eresztené ki a dühét. Szeret másokat fikázni (tv-ben elhallatszott szinkronhiba, fing miatt, valami túl hangos és ezért dühös, anyám kedvenc műsorát is fikázza, és sem szeretem, DE tiszteletben tartom...). Veletek is előfordult ilyesmi?
Nem tudom, miért utál az apád, nagyon sajnálatos ez a helyzet. Többen vannak itt, akik azzal küzdenek a feltett kérdések és az azokra érkezett válaszuk szerint, hogy bármit is tesznek, soha semmilyen körülmények között nem tudnak megfelelni valamelyik vagy akár mindkét szülőnek. Még ilyenkor is igyekszik az ember megfelelni és még ilyenkor is szereti azt a szülőt. Az teljesen biztos, hogy nem a Te hibád ez az egész, és ha Te lennél a világ legtökéletesebb gyermeke, akkor sem szeretne, mert nem Benned van a hiba, mert őbenne akadályozza ezt meg valami. Ne keress mentségeket a számára. Próbálj meg mielőbb függetlenedni, és az apádtól független munkát keresni.
Bocsáss meg ezért, tényleg egy nagyon goromba feltételezés, és nem bántásból, de lehetséges, hogy az apád nem a vér szerinti apád, és ezért nem tud Téged szeretni a nővéreddel ellentétben?
2016. jún. 27. 09:13
2/2 A kérdező kommentje:
Munka alatt otthoni munkát értek! De köszi a választ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!