Fiúk, lányok. Ti mennyi zsebpénzt kaptok?
ha valamit kinéztek,és kértek rá pénzt egyből megkapjátok?
és ha úgy adódik a dolog h csak nálad van minden haver közül pénz szivesen adsz nekik kölcsön vagy mondjuk veszel piát stb.?:DD szal nem sajnáljátok a pénzt másokra?:D
Én dolgozok ezért a szüleimtöl nem kérek pénzt.Statiszta vagyok igy napi 4-5 ezret keresek.Nem sajnálom a barátaimtól a pénzt.Kölcsön nem szoktam adni de sokszor alszom a barátaimnál olyankor szoktam venni kaját,ha buli van veszek piát.Meg a haverom mindenhova elvisz kocsival ezért ha tankolunk a felét ki szoktam fizetni.
17/L
ööö.. én eléggé burzsuj vagyok napi 1.000 ft-t (h-p)
kari: kb.: 25.000-30.000 ft
husvét: kb.: 5.000-10.000 ft
szülinap: kb.: 10.000 ft
névnap kb.: 5.000 ft
gyereknap: kb.: 5.000-10.000 ft
nönap: kb.: néha semmit- 5.000 ft
ja megha dolgozok nekik az kifizetik :D pl.: tetőtér építés, festés, edzőtermunkben reócepciózás (500ft/h [napi 8h + h-v]) takarítás (500ft/h [heti 2-tő]) edzőtermi gépek festése-kárpitozása stb.... de a recepciózás csak nyáron van :D ja és ezen apénzen nem is kell sok mindent vennem. Mert a ruhát, a kajár, a smink és kozmetikai cuccokat megveszi + az újságokat is + évelején a tatyót, a könyveket, a füzeteket és a többit :D
aszem ennyi :D
én a jójegyekért kapok.. meg persze az ünnepek :)
mostmár lehet diákmunkám azzal simán megkersem amennyi kell ^^
Jó bizonyítványért szoktam kapni 4-5000 forintot, félévkor meg év végén, de nem várom el, nem a pénzért tanulok :)
Születésnapra, karácsonyra meg névnapra szoktam kapni, ballagásra kaptam most 90.000-et, meg bérmálkozásra 15.000-et, de azt nem készpénzben hanem ajándékutalvány féleségben.
Én nem kapok rendszeres zsebpénzt, nagyon jó dolguk van itt a heti 1000-2000 forintosoknak :D
De ha megyek valahová, adnak pénzt, vagy ha ruha kell, vagy akármi, kifizetik nekem. Persze nem vásárolok 30.000 forintért ruhát egy boltban :'DD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!