Nektek is elküldték a facebookon az ismerőseitek ezt a Teresa Figaldo szellem sztorit?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 12:41
31/43 anonim válasza:
Ne hidd el ezeket a hülyeségeket, csak ijeszgetés képpen küldik. És ahogy már az előbbiekben is írták ez a legjobb alakalom arra, hogy megmutassa egy adott ember IQ szintjét.
Mellesleg én is kaptam egy fél héttel ezelőtt egy ilyen Teresás körlevelet, és még élek.
32/43 anonim válasza:
Igen nekem is elküldték de én nem hiszek benne.
33/43 Akirako válasza:
Amugy azt nem Theresa-nak kellene írni? Én hétfőn kaptam ezt a szart és ma néztem meg először... Ha vannak is szellemek, akkor sem hinném hogy facebook-os megosztások lennének a legfőbb vágyaik. Amúgy is, mivan? Mert már szarok az emailjeimre már facebookra(amit max havonta ha nézek...) rakják ezeket a szarokat?! Fejlődnek a hülyék is. Amugy szerintem még kínában is ettől fosnak az emberek ...
34/43 anonim válasza:
Nálam át teresa nagyon megszívra mert elvileg a sarokban lesz de nekem Kerek a szobám
35/43 anonim válasza:
Milyen fejlett a teknika hogy még egy halott ember is tud facebookozni hogy megirja ezt! Ez marhaság akár bárki kitalálhat ilyen körlevelet!
36/43 anonim válasza:
Olyan béna az egész! Az egész levél Teresa Figaldo nevében van írva. Akkor mi a végén ez az -idézem: ,,Véres üdvözlettel....Damian" ????
37/43 anonim válasza:
Az igazság a Teresás történet mögött! https://www.youtube.com/watch?v=Dm8hnoc0hUc
38/43 anonim válasza:
Könyörgöm, ne higgyetek el ilyeneket... Igaz sztorin alapul, de óriási hülyeség. Jah, és nem mondom hogy az erős idegzetűek közé tartozom (durván félős vagyok) de ezen még én sem paráztam! :D JAH, és 1 hete megkaptam a levelet és nem küldtem tovább. Nyugi emberek, a legrosszabb dolog, ami történhet ha nem küldöd tovább, hogy megcsíp egy pók:)
14/L
39/43 NekedCsakIsten00 válasza:
*Jobb click* letiltás :D
40/43 lajospeter2004 válasza:
Én már láttam ezt a sz*rt! Jobb kérdés: Ki kezdte el? Följelenteném. Lehet olyat egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!