Nektek is elküldték a facebookon az ismerőseitek ezt a Teresa Figaldo szellem sztorit?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 12:41
21/43 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség ne döljetek be ennek csak egyszerűen töröljétek ki és minden meg van oldva.Ezek csak hülye körlevelek!!😊😉🙈👍
22/43 anonim válasza:
Jézus én direkt megvártam a 24orat és nem látok senkit persze egy szellemet nem is fogok😂😂hiszem e vagy nem az attól függ ..... ki várta még még???😂😂😂
24/43 anonim válasza:
En is megkaptam! De nincs olyan ismerősöm akinek elküldenem
25/43 anonim válasza:
Nekem is elküdték :D Ez a Teresa Figaldo nem egy magyaros név... Egészen valószínű, hogy pont a kis hazánk nyelvét fogja megtanulni, de nem? :D
KAMU! :)
26/43 anonim válasza:
Nem hihető, nekem is elküldte egy fogyatékos.
27/43 anonim válasza:
Nekem is. Szerintem meg mostanaban nagyon sok emberhez el fog jutni.... fuu
28/43 anonim válasza:
Na csőőő.
Azért szar a helyesírás mert google fordító
;)
29/43 anonim válasza:
Elküldték de nem küldöm tovább már vagy 100 körlevelet kaptam és semmi.
30/43 anonim válasza:
Leginkább az a feltűnő hogy még a nyomozás (a videós) során is csak egy Teresa Fidalgo nevű nő halálára bukkantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!