Mit tegyek ha rossz a kapcsolatom anyukámmal?
Sziasztok!
Sajnos nagyon rossz a kapcsolatom az anyukámmal már jó ideje...igazából igaza van ha rám szól mert lány létemre nagyon lusta vagyok de most neki álltam változtatni sajnos rendetlen vagyok össze vissza hagyom a holmijaimat és lusta vagyok elpakolni magam után pedig 22éves nő vagyok... 3műszakban dolgozom és sokszor ugy kifáradok hogy ha bele is kezdek valamibe abbahagyom ...szeretném magam összeszedni de sajnos anyukámmeg nagyon ideges típus és nagyon sokat veszekszünk a vitáink során k mindennek elhord le*urváz mérgében meg hogy dögöljek meg stb...mindig neki kell mindenben hogy igaza legyen de apukám meg mindig azt teszi amit anyu mond itthon ő mond meg mindent ők jóba vannak csak hát apum eléggé papucs na...a lényeg hogy neki nagyon nehéz a stílusa ha minden rendben van akkor mg olyan kedvetlen mindent komolyan vesz...mások véleményére hallgat időseb testvéreim akik már külön élnek mindig velük példálózik és saját magam érzete szerint őket mindig is jobban szerette nálam lehet mert 3.vagyok azért mit tehetnék hogy amíg együtt lakunk jobban dűlőre juthassak vele? nem ide passzoló de skorpió horoszkópú anyukám én pedig bika és hát a személy leírások mindkettőnkre passzolnak sajnos :)
kérlek adjatok tanácsot mit tegyek ?
Köszönöm szépen előre is a segítséget
Szia!
Skorpió horoszkóp?
Gondoltam,hogy valami ilyesmi.
Mondd el Neki,hogy rosszul esik mikor ilyen rondákat mond Neked.
Meg azt is mondd el,hogy 3 műszakban dolgozol és elfáradsz ezért nem tudsz befejezni normálisan semmit.
De nem értem miért kell ekkora cirkuszt csinálnia ilyen apró dolgokból..Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!