Bloody Mary ki próbálta már?
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki próbálta ki már a Bloody Mary-t (nem a koktélt), hanem a szellemet.
Az írjon nekem, aki tapasztalt azután furcsa dolgokat.
(nem próbáltam)
Kiváncsi vagyok :D
13 F
emlékszem, mikor ennyi idősen kipróbáltuk, semmi sem történt, de természetesen mindenki azt mondta, hogy jajj szellemeket láttam, meg milyen menő volt és ilyesztő és mi voltunk a janik :D
röviden: nem történik semmi, aki azt mondja történik, az csak kamuzik, fel akar vágni.
Én még nem próbáltam de az ismerősöm kipróbálta és azóta nem hallottam felőle. Nem biztos h létezik de akkor mi történt az ismerősömmel? Nem merem megpróblni...még csak 12 vagyok és szeretnék még élni.
Elvileg ha éjjfélkor a tükör elé álsz és háromszor kimondod a nevét akkor kijön a tükörből és kikaparja a szemed vagy valami borzalmasabb dolgot tesz
fejezzétek már be, ez egy marhaság...
két ok is van, hogy ne próbáljátok ki:
1- ha hiszel benne, akkor mi a fenéért akarnál öngyilkos lenni?
2- ha felfogod, hogy hülyeség, miért próbálnád ki?
Magyarul: semmi értelme kipróbálni...
Táborban törtènt:
En, a barátaimmal, barátnőivel egy házba kerültünk. Az első pár napban esett a z eső. Szóbakerült Bloody Mary.
A barátnőm mesèlte:
Egyszer, a barátaik este játszottak. (a barátnőm nem volt ott) A fürdőszobájukbanvolt rükör, gyertya, és rózsa. Beszélettek Bloody- ról.
De beszélgetés közben kimondták 3 - szor Bloody nevét. Az eggyik elment mozsdózni. A barátja fél órája várta, de az nem jött.
Benézett a mosdóba, és barátját holtan találta ott. A rendőrség tanácstalan. A kiküldött járőr menekülve távozott. Az eggyetlen nyom, az az volt, h. Az ajtón egy késkarcolás van. A barátnőmnek barátja az életbenmaradt barátja mesélte el. Nemsokkal ezután, barátnőm értesült arrol, h. A barátja aki elmesélteneki, meghalt.
De, ami ezután történt, az még furtsább.
Kipróbáltul a Bloody Maryt. Nem történt semmi. De a barátnőm súlyosan megbetegett, és a barátom is., De nem haltak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!