Mért van az hogy megálmodom, vagy megérzem, mi fog mással történni?
Tudom őrültségnek hangzik,de hallok és látok olyan dolgokat amiket nem kéne.Nem azért mert elképzelem,tényleg látok dolgokat.Sokszor megálmodom a másnapot.Van egy ismerősöm aki ugyanezt élte át 3 évvel ezelőtt és meghalt.Az anyja azt mondta,hogy mielőtt felakasztotta volna magát ezt mondta:Eljönnek értünk!
Amikor levette a fáról már halott volt!!!!Ezt látta a húga is és utána azt mondta az anyjának:Ott van valaki a kapunál,de nem volt ott senki!Ugye nem fog velem is ez történni?Kérlek kíméljetek a szkeptikus válaszoktól mert ki vagyok borulva!!
Hajj,Istenem!!!Nem azt mondom hogy természetfeletti erőim vannak mert ez marhaság!!!és ha nem olvastad volna,Kímélj meg ezektől a szkeptikus válaszoktól!!!És amit elmeséltem nem egy rémtörténet drágaságom,ez a valóság!!A lány húga most 4-es és pszihiáterhez jár amióta felakasztotta magát a nővére aki egyben az osztálytársam volt.Szegény húga,akit Szimonettának hívnak annyira belebetegedett hogy alig szólal meg,pedig eddig már bocsi de be nem állt a szája!
Azóta azt hajtogatja:Eljön mi értünk is a bácsi aki elérte azt hogy felakassza magát Dalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!