Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért van az hogy megálmodom,...

Picalo Szonja kérdése:

Mért van az hogy megálmodom, vagy megérzem, mi fog mással történni?

Figyelt kérdés

Tudom őrültségnek hangzik,de hallok és látok olyan dolgokat amiket nem kéne.Nem azért mert elképzelem,tényleg látok dolgokat.Sokszor megálmodom a másnapot.Van egy ismerősöm aki ugyanezt élte át 3 évvel ezelőtt és meghalt.Az anyja azt mondta,hogy mielőtt felakasztotta volna magát ezt mondta:Eljönnek értünk!

Amikor levette a fáról már halott volt!!!!Ezt látta a húga is és utána azt mondta az anyjának:Ott van valaki a kapunál,de nem volt ott senki!Ugye nem fog velem is ez történni?Kérlek kíméljetek a szkeptikus válaszoktól mert ki vagyok borulva!!

2016. máj. 1. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Álmainkban az emlékeinket dolgozzuk fel. Nem olyan furcsa, hogy "megálmodod a jövőt". Sima következtetés, mint pl ha felhős az ég akkor valószínűleg esni fog. Lehet, hogy te nem is látod pl hogy egy baráti pár boldogtalan együtt, mert nem mutatják ki feltűnően, de a tudatalattid feldolgozza az apró jeleket ráhúz egy sémát és megálmodod, hogy szakítanak. Majd szakítanak a valóságban, de meg összefosod magad, mert természetfeletti erőid vannak
2016. máj. 1. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Hajj,Istenem!!!Nem azt mondom hogy természetfeletti erőim vannak mert ez marhaság!!!és ha nem olvastad volna,Kímélj meg ezektől a szkeptikus válaszoktól!!!És amit elmeséltem nem egy rémtörténet drágaságom,ez a valóság!!A lány húga most 4-es és pszihiáterhez jár amióta felakasztotta magát a nővére aki egyben az osztálytársam volt.Szegény húga,akit Szimonettának hívnak annyira belebetegedett hogy alig szólal meg,pedig eddig már bocsi de be nem állt a szája!

Azóta azt hajtogatja:Eljön mi értünk is a bácsi aki elérte azt hogy felakassza magát Dalma

2016. máj. 1. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ne flasheld be magadnak. Ne feszülj rá, veled nem fog ugyanez megtörténni. Nyugi. Ez a képesség alapvetően amúgy szerintem ajándék. De mondjuk nem tudom, az ismerősöddel mi történhetett, mit láthatott, ami ennyire felzaklatta. Lehet, hogy ő még nem volt felkészülve erre a képességre. De te bírni fogod, neked muszáj ,bírnod kell - ezt magad miatt írom. Szerintem valahogy engedd el ezt a gondolatot, pl meditációval, hogy nem gondolsz semmire, kiüríted az elméd, szóval engedd el ezt a gondolatot, hogy ő, szegényke, meghalt. Tudom, hogy szomorú, meg kicsit ijesztő is, de kérlek, próbálj meg, sőt, ne csak próbálj, lépj túl rajta. Menni fog, hidd el. Csak ne pánikolj be, elég ennyi. Hát ez a képesség, hát na, amúgy az van, hogy magas tudatszintet, v rezgést értél el, mármint általában ez olyanoknak van, szóval ne aggódjál, ez csak jót jelent, azt jelenti, hogy fejlett vagy, és nem hagyod magad befolyásolni, és örömet okoz, ha jót teszel másokkal, kedves vagy, stb. Szóval ettől, hogy most előjött egy képességed, nem kell megijedni. Azt jelenti, hogy jó úton haladsz (nemtom, hiszel-e a reinkarnációban - melynek folyamán fejlődünk, élményeket, és tapasztalatokat gyűjtünk, élünk meg) ; és amúgy lesznek még képességek, ezektől nem kell parázni; csak fejlődsz, azt jelentik. Hát, azért az ismerősödet sajnálom, mert ez azért elég durva. :( Valami olyat látott, amit nem sikerült feldolgoznia, de valakitől mondta, sőt, több helyről is jött már ezzel kapcsolatos ilyesmi info, hogy ez lesz az utolsó nehéz év, szóval valójában már csak ezt az időszakot kell átvészelni, utána átveszi a szeretet és a béke a hatalmat, ha jól vagyok értesülve:)
2016. máj. 1. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Öööm, előző vagyok ,de ha nem természetfeletti erő, akkor mégis milyen válasz vársz...? :) Mert hogyha nem erre gyanakszol, akkor fogalmam sincs. Mert még esetleg tippelgetni tudnék, hogy az "alapracionalitás" talaján haladva milyen magyarázatokat lehetne találni, de most nem szeretnék ebbe mélyebben belemenni, bocsi:$
2016. máj. 1. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
*még előbbiek vagyok, a párhuzamos dimenziókban hiszel? Hogy egy pillanatra pl érzékeltél esetleg egy olyan dimenziót, ahol mondjuk nincsen idő, és még rálátni arról a mi dimenziónkra? Hogy a tudatod valamilyen csoda folytán átkerült oda? Vagy ezt esetleg felfoghatod szimpla megérzésnek, vagy véletlennek is, hogy pont ugyanazok a képek rajzolódtak ki, jelentek meg benned, amik a valóságban is megtörténtek. Meg hát ugye álmunkban kiszállunk picit a testünkből, és akkor átjuthatunk ilyen magasabb dimenziókba, és kívülről is szemlélhetjük meg jobban átláthatjuk a bolygó, a történések eseményeit, eseménysorozatát, folyamatát.
2016. máj. 1. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ufók dugtak szondát a seggedbe és visszamaradt egy kis jövőkép, vagy mi ha nem természetfeletti erőidre gyanakszol?
2016. máj. 1. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
2016. júl. 3. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!