Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megérzem a szellemeket és...

Megérzem a szellemeket és most lehet hülyének nézni de megérzem ahova belépek. és nem tudom hogy ez nekem mennyire veszélyes?!

Figyelt kérdés

Unokatesóméknál érzem hogy van ott valaki és nem tudom miért de mikor ott alszok akkor érzem hogy az ágy mellett áll és nézz minket...és nem tudom miért de valamennyire félek tőle és nem tudom hogy ez nekem mennyire veszélyes mert látszódik rajtam meg szoktam erről beszélni unokatesómmal.

A kollégiumban is érzem csak ott több szellemet és azt is leginkább a folyosón és este hangokat hallok és mielőtt az lenne hogy biztos valaki fel kelt és ki ment wc re meg ilyenek NEM mert olyankor gyors ki nézzek és nincs kint senki de félek is.Nem tudom micsiáljak.

2015. aug. 30. 14:28
 1/4 anonim válasza:
tul sok hülyeséget nézel.
2015. aug. 30. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez.
2015. aug. 30. 15:47
 3/4 anonim válasza:
Ez nem hülyeség, nem kell sehová menni, se orvoshoz, se senkihez! Ezek a szellemek nem mindig rosszak, én is látom őket és többségük jó. Ne aggódj! Ha meg valamelyik mégis úgymond ,,rossz" azzal ne foglalkozz,előbb utób elmegy, ha nem akkor tiszta lelkekkel foglalkozó, vagy szellemekkel foglalkozó szakértőt hívj, segíteni fog.
2015. okt. 20. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel ne foglalkozz,vonatkoztass el!

Hagyd ezeket.

Különben is szellemek nem léteznek:)

2015. nov. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!