Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megálmodom a jövőt?

Megálmodom a jövőt?

Figyelt kérdés

Van úgy, hogy megálmodom a jövőt!! Például azt álmodtam, hogy a húgom szemüveges lesz és rá 1 hónapra az is lesz,vagy

álmodtam, hogy suliban mellém ül egy lány és holnapra pontosan az a személy ült mellém. Vagy anyukám álmomban azt mondta, hogy ˝hát van ilyen ilyen az élet drágám˝ és tényleg ezt mondta..... de most komolyan mi van velem????

2013. ápr. 4. 19:38
 1/3 Riley Freeman válasza:
Semmi. Ilyennek születtél. Örülj hogy látod! [ Bár nem mindig jó előre látni] Nekem is van ien. Sokszor is volt és mái napig én is szoktam látni álmomba mi fog történni. Inkább örülj neki.
2013. ápr. 4. 19:42
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ezt az emberek 99%-a megtapasztalta minimum 1x. Nem kell aggódni miatta.
2013. ápr. 5. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem kb. egy hónapja történt ilyesmi. Suliban állandóan pókereztünk , és azt álmodtam , hogy másnap 8-as pókerem lesz , erre mikor bementem , az osztálytársaim már játszottak és rögtön az első leosztásnál ami láttam lejött neki a 8-as póker. Oké azt álmodtam,hogy velem történik meg , de így is kb. nem tértem magamhoz. A legdurvább az volt mikor megláttam az első 8-ast onnantól kezdve valami olyan dolog fogott el , hogy biztos jön még mellé , valahogy annyira tudtam , éreztem , és jött is ! Hirtelen azt hittem , hogy vagy megbolondultam vagy hallucinálok :D durva volt
2013. máj. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!