Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ha megálmodom a...

Mit jelent ha megálmodom a halálomat?

Figyelt kérdés

Ma este azt álmodtam , hogy eljött hozzám a halál, megkérdeztem tőle: ,,nagyon fájni fog?" és válaszolt hogy nem.. majd becsuktam a szemem(az álmomban) nem tudtam mozdulni és éreztem hogy nem élek.. meghaltam.

Aztán felriadtam..

Mit jelenthet ez?

2012. szept. 2. 11:17
 1/5 anonim válasza:
76%

nem akarlak megieszteni, de:

kb 8-9 éve azt álmodtam, (most 25f vagyok) hogy egy nagy teherautó aladt fekszek, lassan elindul, énmeg hiába kiabálok, átmegy rajtam a duplakerekével.

aztán most vizsgáztam c. kategoriás jogsiból,

ma vettem fel az okmányirodában, és ma hagytam el a szerelmemet, mert impotens lettem, és 1-2 héten belül biztos hogy öngyilkos leszek.

de nekem nagyon erős intuicióim, megérzéseim szoktak lenni, szinte mindíg megérzem, ha rossz dolgok fognak történni.

szerintem az álmok nem csak ugy céltalanul vannak. az evulúció semmit nem teremt ok nélkül.

remélem nem ijesztettem meg senkit, minden jót.

2012. szept. 3. 18:16
 2/5 printyoke válasza:
Én személy szerint nem tudom hogy mit higyek,hogy az álmoknak van valami jelentösége vagy nincs.Kételkedem azért ,hogy az álmoknak van valami mondani valójuk de azért mégse.Én is nem rég azt álmodtam hogy meghaltam de úgy hogy komába estem és láttam álmomba hogy valami nagy fehér fény vesz körül és huz magához miközbe a szereteim hivnak vissza.Lehet, hogy csak hülyeség ez az egész álom de mikor felkeltem azért megrémültem egy kicsit, hogy miket álmodok ,mert eddig soha nem álmodtam ilyensmiről.Na most ennek lenne mondani valója vagy csak én álmodok hülyeségeket?? :)
2012. szept. 4. 11:48
 3/5 anonim válasza:

hmm hmm érdekesek :D vannak álmoskönyvek amik álomfejtéssel is foglalkoznak, meg erre szakosodott kiadványok és szakemberek. érdemes utánanézni.

szerintem az álmok jelezhetik előre a jövőt, vagy érdekes képet mutathatnak a jelenről. az olyan álmok nem, amik nyilvánvalóan az élet eseményeit dolgozzák fel (pl lefekvés előtt túleszed magad, álmodban ólomlábakon jársz vagy kirúgnak a munkahelyről és álmodban egy nagy kapu előtt állsz ami nem nyílik ki)

de mindenképp nagy jelentőségük van.

egyszer azt álmodtam hogy szakít velem a barátom, rá egy hétre kidobott :)

2012. szept. 4. 16:48
 4/5 printyoke válasza:
De arra én nagyon kiváncsi lennék, hogy mit jelent a halál az álomba ha jelent is valamit?!
2012. szept. 5. 10:11
 5/5 polanski 8 válasza:
Ne gondoljatok egyből rosszra :) az álom nem feltétlenül a valóság. Amikor álmodsz pörög az agyad tudat alatt :) pl. Az álom helyszíne hogy is áll össze (sok hely ismerös sok nem) tehát mondjuk gondolj bele tevézel látod Párizst, London , tengerpart és ahol laksz..... Na mindegyikből csipj le egy részletet majd rakd össze na ez az amikor sétálsz az utcátokban de tengerpartra érsz és megölnek mert gyilkosságos filmet nézel. Nem ez volt a kérdés tudom de igy nyugtatom hogy nem azt álmodod ami megfog történni :) nem fogsz meghalni :) 21/f
2015. ápr. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!