Mit jelent ha megálmodom a halálomat?
Ma este azt álmodtam , hogy eljött hozzám a halál, megkérdeztem tőle: ,,nagyon fájni fog?" és válaszolt hogy nem.. majd becsuktam a szemem(az álmomban) nem tudtam mozdulni és éreztem hogy nem élek.. meghaltam.
Aztán felriadtam..
Mit jelenthet ez?
nem akarlak megieszteni, de:
kb 8-9 éve azt álmodtam, (most 25f vagyok) hogy egy nagy teherautó aladt fekszek, lassan elindul, énmeg hiába kiabálok, átmegy rajtam a duplakerekével.
aztán most vizsgáztam c. kategoriás jogsiból,
ma vettem fel az okmányirodában, és ma hagytam el a szerelmemet, mert impotens lettem, és 1-2 héten belül biztos hogy öngyilkos leszek.
de nekem nagyon erős intuicióim, megérzéseim szoktak lenni, szinte mindíg megérzem, ha rossz dolgok fognak történni.
szerintem az álmok nem csak ugy céltalanul vannak. az evulúció semmit nem teremt ok nélkül.
remélem nem ijesztettem meg senkit, minden jót.
hmm hmm érdekesek :D vannak álmoskönyvek amik álomfejtéssel is foglalkoznak, meg erre szakosodott kiadványok és szakemberek. érdemes utánanézni.
szerintem az álmok jelezhetik előre a jövőt, vagy érdekes képet mutathatnak a jelenről. az olyan álmok nem, amik nyilvánvalóan az élet eseményeit dolgozzák fel (pl lefekvés előtt túleszed magad, álmodban ólomlábakon jársz vagy kirúgnak a munkahelyről és álmodban egy nagy kapu előtt állsz ami nem nyílik ki)
de mindenképp nagy jelentőségük van.
egyszer azt álmodtam hogy szakít velem a barátom, rá egy hétre kidobott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!