Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Papírból készült felragaszthat...

Papírból készült felragasztható táblát lehet vizes szivaccsal letörölni?

Figyelt kérdés
Ez olyan tábla, amire krétával lehet írni, mint a suliban, de tekercsben kaptam, és fel lehet ragasztani falra, vagy bármire.
2010. ápr. 6. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
ööööö próbáld ki ugyse én táblám tebajod ha tönkrebaszod :)))
2010. ápr. 8. 08:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Elgurult a gyógyszered? Vagy egyszerűen csak ilyen diló vagy alapból? Hűű részvétem! Gyógyulj meg, és kaparj össze némi kis intelligenciát magadnak, mert így nem fogod sokra vinni. Szép napot észlény!
2010. ápr. 8. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ. Én még nem láttam ilyet, de számít, hogy milyen felülete van a papírnak, be van vonva valami réteggel? Meg a vastagsága. Nagyon poros? Inkább puha törlőronggyal töröld!
2010. ápr. 8. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Be van vonva valamivel, meg rá is ragasztjuk műanyagra. De így akkor megpróbálom tényleg csak valami nedves ruhával. Köszi
2010. ápr. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!