Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Felragasztható műköröm,...

Felragasztható műköröm, (Dm-ben kapható) milyen?

Figyelt kérdés

Csak pár napra kellene,tehát alkalomra,de még nem használtam ilyet.

Melyik márkát érdemes venni,és amit adnak hozzá,ragasztó,az jó,vagy külön vegyek hozzá?

Nehéz feltenni?

Mennyi ideig marad fent,könnyen lejön?

(most nincs pénzem műkörmösre,mielőtt írnátok,köszi:))

2011. aug. 10. 12:13
 1/7 P.szandi válasza:
Szia.hát én egyszer vettem a dm-ben,1200-ér,de nem ajánlom,mert kb 1,5órát tartott.szóval egy nagy sz*r!
2011. aug. 10. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
egy nagy sz*r.bocsánat a kifejezésért..de semmit nem ér.jobban jársz ha elmész egy műkörmöshöz és építenek neked egy szépet:)
2011. aug. 10. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ja most olvasom hogy nincs pénzed.akkor próbáld meg szépen kilakkozni:)
2011. aug. 10. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:
pedig azt mondták h 1 napot azért kibír:(
2011. aug. 10. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem volt mukormom, de elotte nehany alkalommal hasznaltam ilyen felragaszthatos cuccokat is. en vettem hozza kulon koromragasztot, es ugy kibirta egy par (kb. 3) napig. mondjuk ha jol emlekszem, en a rossmann-ba vettem a ragasztot es a kormot is :)

meg annyit hagy tegye hozza, hogy jol gondold meg, mielott mukormot tetetsz fel (ha kesobb erre kerulne a sor). en most szedettem le, a kormeim borzaszto allapotban vannak, teljesen tonkre tette oket az allando csiszolas!

2011. aug. 10. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:

utolsó:4 évif volt igazi műkörmöm,én is nemrég vetettem le,de most alkalomra nem akarok megint tetetni,ezért veszek ilyen gagyit :D

szóval ragasztót is kell venni,külön?miért,nem csomagolnak hozzá?:O

2011. aug. 10. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Én vettem egyszer, nem dm-ben, de valami hasonló boltban.

Ragasztót adtak hozzá, de van olyan is, amihez külön kell venni. A márkjára már nem emlékszem, valami Fingers benne volt a nevében, ha jól emlékszem, de nem biztos:D

Kb. ilyen hosszú volt, meg az alakja is, csak nem ilyen színben: [link]

Ki lehet lakkozni, meg lemosni a lakkot.

Mivel az enyém ennyire hosszú volt, elég nehéz volt vele bármit is csinálni, ezért csak pár napot hagytam a kezemen, aztán leszedtem. Beztattam meleg vízbe, de úgy is elég nehézkesen jött le.

Egyébként tényleg ne használd sokáig, mert eléggé elgyengíti a körmeidet, mint ahogy az enyémmel is tette. Azóta rendbe jött, de akkor is:D

2011. aug. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!