Egyszer beírtam a DM panaszkönyvébe, és most hónapok után sem kaptam választ. Nagyon idegesít a dolog. Mit tehetek? Fogyasztóvédelem?
A panasz az volt, hogy megállítottak, és lopással vádoltak meg... :-(
Átnézték a cuccaimat, persze nem találtak semmit. Sírva mentem el a boltból, se bocsi, se semmi.
Egyébként nagyon ki voltam készülve, 9 hónapos terhes voltam és már kisebb fájásaim voltak akkor, másnap szültem is....
Magyar vagy?
Bocs. a kérdésért, csak nem értem a szitut. Miért vádolnak meg valakit 9 hónapos terhesen?
Nem hinném, hogy tehetsz valamit.
Úgyis letagadnák az egészet.
Indokot nem kaptam, hogy miért hívtak félre. Csak azt mondta a bizt.őr, hogy legközelebb vegyek magamhoz kosarat. Pedig csak egy csokit vettem.
Azért nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, mert beírtam a panaszkönyvbe, és ennek eredménye kell, hogy legyen. Eddig azt hittem, hogy ez a vásárló panasztételi fóruma! És az egyedüli!
A DM nemetközi üzletlánc, az egész üzlet be van kamerázva, vissza lehet nézni a vásárlásomat. Akkor a kamerázás csak a támadásra szolgál????
Most még fiatal vagyok, ki akarok állni magamért. (és kicsit megváltoztatni a világot, hogy ha majd 74 éves leszek, ne hívnak félre, hogy megnézzék loptam-e.
Remélem így kicsit érthetőbb, hogy miért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!