Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 évesen hogyan szerezhetnék...

15 évesen hogyan szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Idén kezdem a középiskolát és nagyon szeretnék egy kapcsolatot. Megvan a típus is , hogy kiért vonzódom. De honnan tudom megállapítani , hogy ő neki nem lesz kifogása egy ilyen kapcsolat miatt?

(15/L/L)

2016. ápr. 3. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálj minél több időt a társaságában tölteni és szervez sok közös programot vele és ha kapcsolatotok elmélyül akkor talán elárulja, hogy esetleg vonzódik e a nőkhöz. :)

Sok sikert kívánok!

2016. ápr. 3. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Még (nagyon)fiatal vagy, nem biztos, hogy működik az az érzéked, ami a másik kisugárzását veszi..

Légy óvatos. Meglátod akár egy hosszabb szemkontakt is sokat elárul..

Ne erőltesd, mert esetleg benézed, aztán cikiznek a gyökerek..

2016. ápr. 4. 09:27
 3/4 anonim válasza:

16 vagyok, és hadd mondjam el, nem egyszerű.

Mivel kisebb városban élek (kb. 60.000 fő), ezért a kevés LGBTQ tag is vagy sokkal idősebb nálam, vagy régebbről ismerem és ciki lenne újra elkezdeni vele beszélgetni, vagy csak szimplán gyökér.

Mivel a radarom rémes és nem is hiszem, hogy sok lehetőségem lenne, marad az online társkeresés.

Tinderen szinte senki nem gondolja komolyan vagy csak Instagram követőket keres, ezen kívül Pinkvanillán vagyok fent, mivel ott tolerálják a 18 év alattiakat is. Onnan összejött már néhány randi, de hát ott is szinte mindenki 20+, ha nem 30+, valamint a szimpatikus emberek 500 kilométerre vannak.

Szóval ja, nem egyszerű. :(

2016. ápr. 4. 15:03
 4/4 anonim válasza:
Én is pinken kezdtem ismerkedni amikor 15 voltam, kb 1 hónap alatt találtam olyan lányt aki megbízható, nagyon kicsivel idősebb,imádnivaló, okos, de az tény h gyakran belefut ott az ember idiótákba. Amikor rámírt egy 36 éves nő, hogy komoly kapcsolatot szeretne akkor néztem egyet. AZ óta már írt rám 43 éves is :'D csupán kalandozni szeretne hát mondom :'D kicsit későn kezdte nem? :D szóval ezeket nem értem. de ott találtam meg az első barátnőm, sőt a másodikat is bár az nagy hiba volt... a huszonévesek a legkegyetlenebbek... főleg azok akik már vágynak komoly kapcsolatra de képtelenek egy emberre koncentrálni. persze ez nem általánosítás de rájuk jellemző. Én most kezdtem ismerkedni a Her nevű appon (applestore, androidra nincsen) és elég kevés magyar ismeri, de remélem hamar népszerűsödik (bár azt hiszem ez is 17-es) :) 18/L/L
2016. ápr. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!