Az angol szövegrészt lefordítanátok? Bővebben lent.
Németes vagyok inkább csak most kezdtem az angolt de ezt a szövegrészt valaki letudná nekem fordíta?:)
Claudia Gray is a pseudonym for Amy Vincent, a New York-based fantasy/romance author, most well-known for the Evernight series. She is published by HarperCollins. Her book Stargazer hit No. 4 in the chapter book category of the New York Times list of bestselling children books in April 2009.[1]Claudia Gray is a published author of young adult books. Published credits of Claudia Gray include Evernight, "Stargazer" and "Hourglass." She has worked as a lawyer, a journalist, a disc jockey, and, she says in her official bio, an extremely poor waitress. Her lifelong interests in old houses, classic movies, vintage style, and history all played a part in creating the world of Evernight.
Előre is köszönöm :)
www.webforditas.hu
tudom hogy elég nyersen fogalmaz,de a lényeget megérted belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!