Mit csináljak ha folyton csak az jár a fejemben mennyire ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Még beszélni sem tudok már normálisan mert közben ha nézik az arcomat csak arra tudok gondolni mennyire ronda és hogy mennyire ronda látványt nyújtok annak akivel beszélek. :( Az otthonomon kívül tükörbe sem merek nézni.. de még otthon is félve...Ráadásul most megkaptam a szalagtűzős képeket és videókat, a tabló fotót.... nagyon szörnyűek. Legszívesebben bedugnám a fejemet egy lyukba... így nem lehet élni.2016. febr. 26. 14:07
1/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul hívtak most bulizni de nem akarok menni most hogy láttam egy csomó képet magamról annyira rosszul érzem magam. :(
2016. febr. 26. 14:08
2/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ronda vagy? Lehet csak te érzel igy
3/4 A kérdező kommentje:
Rengetegen mondták is már, meg hát a tükör és a képek nem hazudnak... vagy legalábbis az nem lehet hogy az összes.
2016. febr. 26. 14:14
4/4 anonim válasza:
Korod? Mert fiatalabb koromban ugyanígy éreztem. Azonban rá kellett jönnöm, (lehet, hogy kissé későn) szépségkirálynő soha nem lenne belőlem, de csúnya sem vagyok. Olyan átlagos. Azóta elégedett vagyok a külsőmmel. A fényképeim nekem sem túl szerencsések. Szóval, nem vagy egyedül. Ha esetleg mégsem előnyös a külsőd, lehet kompenzálni: kedvességgel, öltözködéssel, ha lány vagy, egy jól kiválasztott sminkkel.
Lehetsz akármilyen szép, ha egyébként egy rosszindulatú személy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!