Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hónap után megkeresett az exem, és most folyton ő jár a fejemben, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szakítottunk még tavasz végén, erre tegnap látom, hogy írt. Nagyon röviden beszéltünk, aztán ő eltűnt.
Az a baj, hogy már van barátnőm nem rég óta, de mióta váltottam pár szót az exemmel, rá gondolok, és szomorkodom. Barátnőm most egyébként is külföldön van kis ideig, én meg kollégiumban. Nem értem, mi lehet az oka, hogy az exem ennyire levert érzelmileg... és zavar, hogy elnyomja a barátnőm iránt érzett, eddig elég erős érzelmeimet. Mit tennétek ilyenkor? 18/f
2015. szept. 22. 13:32
1/1 anonim válasza:
Leülnék és végig gondolnám ki is kell, és h alakulna velük, ki a jobb party, kivel illek jobban össze stb stb stb..
Az h mitől van nyilván érzelmileg, még függesz tőle, vagy az emlékek, közös dolgok stb., de ez nem is annyira lényeges sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!