Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megalkottam az ingyen energia...

Megalkottam az ingyen energia forrását! XD Hova kell mennem?

Figyelt kérdés
Egy tervrajz készült el de magamtól nem tudom kivitelezni hogy megépítsem a hatalmas masinát, amely örök áramot termel mozgási energia segítségével. Semmit nem kell hozzá bevinni. A lényeg, hogy hova forduljak most ezzel? Arra gondoltam, hogy felveszem a kapcsolatot az MTA -val, ott bemutatom a tervrajzot és ott majd megépítik! De én hogyan húzok hasznot belőle? Gazdag leszek? Az MTA val hogyan szervezzek össze egy bemutatót?
2016. febr. 7. 09:55
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Sokan kitalálták? Honnan veszed? Nem ilyen mágneses baromság. Meg hasonlók: https://www.youtube.com/watch?v=ycs9zDZbdVo
2016. febr. 7. 12:15
 22/42 A kérdező kommentje:
Ha látsz akkor mondd meg a nevem. Pont hogy te trollkodsz, mert csak egy normális kérdést tettem fel.
2016. febr. 7. 12:16
 23/42 anonim ***** válasza:
Nem! Te trollkodsz. Miért adnám meg a neved? Egyrészt ellenkezik a gyikhu szabályzatával, másrészt semmi adatot nem adok ki, mert ellopják a találmányomat!
2016. febr. 7. 12:19
 24/42 Szirty ***** válasza:

"Sokan kitalálták?"

Sokan bizony! Nagyon sokan!

"Nem ilyen mágneses baromság"

Semmi nincs ingyen. A te felvetésed sem kevésbé baromság.

2016. febr. 7. 12:49
 25/42 A kérdező kommentje:
Szöveget értelmezz. "Semmi sincs ingyen." Jó.
2016. febr. 7. 13:34
 26/42 anonim ***** válasza:
Még mindig nem mutattál semmit, csak a szádat jártatod.
2016. febr. 7. 13:36
 27/42 A kérdező kommentje:
Hova kell mennem? Erről szól a kérdés. Kinek mutassam be? Aki szakértő..
2016. febr. 7. 13:43
 28/42 Szirty ***** válasza:

Ahhoz kell menned akitől pénzt remélsz.

Aztán ha kibököd a kulcsmondatot miszerint: "Megalkottam az ingyen energia forrását! "valószínűleg lepasszolnak, nem foglalkoznak veled.

Dumálni mindenki tud. Van aki jobban, van aki kevésbé. De a duma még nem feltétlenül bizonyíték vagy eredmény.

Rendkívüli elméletet rendkívüli módon lehet bizonyítani. Te tudod bizonyítani? Fel vagy erre készülve? Lehet hogy a gyakorikérdések nem a megfelelő alap?

Te hogyan látod ezt?

2016. febr. 7. 13:49
 29/42 A kérdező kommentje:
Egy tervrajz van ami egy fizikailag megépíthető valamit ábrázol, a részeinek a működési elvei le vannak írva. De nem vagyok matematikus hogy kibogozzam honnan jön az energia. Amúgy az energiamegmaradás csak egy elmélet, mert azt sem tudja az emberiség hogy honnan keletkezik az energia / keletkezett, akkor nem mondhatja ki biztosra hogy az így van. Csak úgy logikus. De a kvantumfizika, kvantumurgár és teleportáció sem logikus. Sőt, a térhajtómű és a multiverzum elmélet sem.
2016. febr. 7. 14:01
 30/42 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy föltettem nemrég egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..

És ha letekersz a legaljára ott van az utolsó kérdésem, hogyan létezhet energia anyag nélkül ha mindent ami létezik anyag alkot és az energia az anyag tulajdonsága? Mert állítólag létezhet Pl. fény. Ez is ellentmondásos, illogikus. Mi az energia? Valami. Ezt tudjuk, de fizikai értelemben vett semmi, mert anyag nélkül semmi nem létezik és nem anyag alkotja. De a fény akkor nem létezik? Mert látom. És ott is elmegy, ahol nincs anyag, tehát anyag nélkül is létezik de akkor nem létezik. A tér sem létezik, mert nem alkotja anyag a térhálót, mégis létezik. Az energia állandó? Ilyet kijelenteni? Elvből eldobni? A fizika tele van ellentmondásokkal és ez csak 1. Tehát örök energia létezhet. De tanulj, olvass kvantumfizikát, abban rengeteg az ellentét.

2016. febr. 7. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!