Megalkottam az ingyen energia forrását! XD Hova kell mennem?
"Sokan kitalálták?"
Sokan bizony! Nagyon sokan!
"Nem ilyen mágneses baromság"
Semmi nincs ingyen. A te felvetésed sem kevésbé baromság.
Ahhoz kell menned akitől pénzt remélsz.
Aztán ha kibököd a kulcsmondatot miszerint: "Megalkottam az ingyen energia forrását! "valószínűleg lepasszolnak, nem foglalkoznak veled.
Dumálni mindenki tud. Van aki jobban, van aki kevésbé. De a duma még nem feltétlenül bizonyíték vagy eredmény.
Rendkívüli elméletet rendkívüli módon lehet bizonyítani. Te tudod bizonyítani? Fel vagy erre készülve? Lehet hogy a gyakorikérdések nem a megfelelő alap?
Te hogyan látod ezt?
Vicces, hogy föltettem nemrég egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..
És ha letekersz a legaljára ott van az utolsó kérdésem, hogyan létezhet energia anyag nélkül ha mindent ami létezik anyag alkot és az energia az anyag tulajdonsága? Mert állítólag létezhet Pl. fény. Ez is ellentmondásos, illogikus. Mi az energia? Valami. Ezt tudjuk, de fizikai értelemben vett semmi, mert anyag nélkül semmi nem létezik és nem anyag alkotja. De a fény akkor nem létezik? Mert látom. És ott is elmegy, ahol nincs anyag, tehát anyag nélkül is létezik de akkor nem létezik. A tér sem létezik, mert nem alkotja anyag a térhálót, mégis létezik. Az energia állandó? Ilyet kijelenteni? Elvből eldobni? A fizika tele van ellentmondásokkal és ez csak 1. Tehát örök energia létezhet. De tanulj, olvass kvantumfizikát, abban rengeteg az ellentét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!