Megalkottam az ingyen energia forrását! XD Hova kell mennem?
Egyébként tudod mit?
Én kitaláltam - akarom mondani, feltaláltam! - az időgépetés a távolba látó gépet. Pontosan látom, hogy nincs semmiféle terved, és nem is volt. Kár is tagadnod, hogy csak trollkodsz.
Figy en epp halal csillagot epitik, es pont egy ilyen energia forrasra lenne szuksegem. Lenne a talalmanyod kifejlesztesere 348 millio dollarom aranytartalekban. Viszont a csaladomtol a nacik elloptak a haboru alatt. Azota tobbszor megprobaltam utannuk menni, de sajnos az antarktiszon hiaba talalom meg az atjarot a fold belejebe, felsofoku nemet nyelvtudas nelkul nem tudom veluk elhitetni hogy kozzulok valo vagyok. Mar tobbszor elkaptak mikor probaltam bejutni a teruletukre, viszont halistennek van egy eredeti SS-Obergruppenführer egyenruham amit egy Ebay-es arveresen vettem. A SS-Obergruppenführer egyenruhaja kulonleges, a beleseben van egy reteg ami a gyikemberek borebol keszult. Ez a kulonleges reteg segitsegevel a SS-Obergruppenführer barhova tud teleportalni a foldon. Sajnos csak a felszinen, a fold belsejeben levo vilag sajnos zartak szamukra. Kozvetlen a fold belsejebe csak a SS-Oberst-Gruppenführer es a Reichsführer-SS nek van jogosultsaga kozvetlen teleportaciora. Egyszo mint szaz, a kulonleges egyenruham sokszor kihuzott mar a bajbol, viszont nem igazan sikerult eredmenyt elernem. Ha te eleg jol tudsz nemetul vagy van egy gyikember ismerosod akkor, segithetnel visszaszerezni az aranyamat es meg tudnam finanszirozni a fejlesztesedet.
A leg kegyetlenebb a dologban az, hogy ez a zagyvasag hihetobb mint az, hogy megterveztel egy (valoban mukodo) perpetuum mobile -t :)
Ilyet már sokan kitaláltak. De valahogy nem akar működni.
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!