Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megalkottam az ingyen energia...

Megalkottam az ingyen energia forrását! XD Hova kell mennem?

Figyelt kérdés
Egy tervrajz készült el de magamtól nem tudom kivitelezni hogy megépítsem a hatalmas masinát, amely örök áramot termel mozgási energia segítségével. Semmit nem kell hozzá bevinni. A lényeg, hogy hova forduljak most ezzel? Arra gondoltam, hogy felveszem a kapcsolatot az MTA -val, ott bemutatom a tervrajzot és ott majd megépítik! De én hogyan húzok hasznot belőle? Gazdag leszek? Az MTA val hogyan szervezzek össze egy bemutatót?
2016. febr. 7. 09:55
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Jaja kamu mert te azt elolvastad a 6. os fizika Tk.ben. Régen azt mondta ki a fizika, hogy levegőnél nagyobb sűrűségű tárgy nem emelkedhet a levegőbe.
2016. febr. 7. 11:06
 12/42 anonim ***** válasza:
Nem, én olvastam mást is a fizika tankönyvben. Például azt, hogy energiát nem lehet csak úgy a semmiből nyerni.
2016. febr. 7. 11:19
 13/42 anonim ***** válasza:

Egyébként tudod mit?

Én kitaláltam - akarom mondani, feltaláltam! - az időgépetés a távolba látó gépet. Pontosan látom, hogy nincs semmiféle terved, és nem is volt. Kár is tagadnod, hogy csak trollkodsz.

2016. febr. 7. 11:21
 14/42 anonim ***** válasza:
Mi legalább elolvastuk a hatodikus fizika könyvben.
2016. febr. 7. 11:29
 15/42 anonim ***** válasza:
*hatodikos
2016. febr. 7. 11:29
 16/42 anonim ***** válasza:

Figy en epp halal csillagot epitik, es pont egy ilyen energia forrasra lenne szuksegem. Lenne a talalmanyod kifejlesztesere 348 millio dollarom aranytartalekban. Viszont a csaladomtol a nacik elloptak a haboru alatt. Azota tobbszor megprobaltam utannuk menni, de sajnos az antarktiszon hiaba talalom meg az atjarot a fold belejebe, felsofoku nemet nyelvtudas nelkul nem tudom veluk elhitetni hogy kozzulok valo vagyok. Mar tobbszor elkaptak mikor probaltam bejutni a teruletukre, viszont halistennek van egy eredeti SS-Obergruppenführer egyenruham amit egy Ebay-es arveresen vettem. A SS-Obergruppenführer egyenruhaja kulonleges, a beleseben van egy reteg ami a gyikemberek borebol keszult. Ez a kulonleges reteg segitsegevel a SS-Obergruppenführer barhova tud teleportalni a foldon. Sajnos csak a felszinen, a fold belsejeben levo vilag sajnos zartak szamukra. Kozvetlen a fold belsejebe csak a SS-Oberst-Gruppenführer es a Reichsführer-SS nek van jogosultsaga kozvetlen teleportaciora. Egyszo mint szaz, a kulonleges egyenruham sokszor kihuzott mar a bajbol, viszont nem igazan sikerult eredmenyt elernem. Ha te eleg jol tudsz nemetul vagy van egy gyikember ismerosod akkor, segithetnel visszaszerezni az aranyamat es meg tudnam finanszirozni a fejlesztesedet.

A leg kegyetlenebb a dologban az, hogy ez a zagyvasag hihetobb mint az, hogy megterveztel egy (valoban mukodo) perpetuum mobile -t :)

2016. febr. 7. 11:32
 17/42 A kérdező kommentje:
Megtervezni?! Én? Már rég meg volt tervezve. Csak egy kicsit át kellett alakítani. Nem én terveztem. Hanem más.
2016. febr. 7. 11:52
 18/42 anonim ***** válasza:
Jaaa, de hidd el mind1 mit teszel egy macska hatara nem lessz belolle orokmozgo:)
2016. febr. 7. 11:56
 19/42 anonim ***** válasza:
Semmit nem is alakítottál át. Még ceruzát is alig fogtál a kezedbe. Csak trollkodsz. Látok mindent.
2016. febr. 7. 11:57
 20/42 Szirty ***** válasza:

Ilyet már sokan kitaláltak. De valahogy nem akar működni.

Miért?

2016. febr. 7. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!