Egész végig a film alatt az érdekelt engem a legjobban , hogy kinek a lánya Rey. Kézenfekvő lenne ha Luke lánya lenne ahogy az is , hogy ő és Kylo testvérek lehetnének de ez szerintem érdektelen lenne és ilyesmit már ellőttek.
Ugyanakkor ott a szerintem legjobb teória erre a dologra az , hogy Rey , Obi-wan unokája , semmi sem zárja ki , hogy lehetett neki egy fia/lánya abban a 20 évben míg remeteként élt és annak lett egy lánya. És mivel mind az eredeti trilógiában mind az előzményben feltűnik a Kenobi-Skywalker harc mint fontos esemény miértne ismételhetnék ezt meg az unokáik?
Azért ebben nem értünk egyet , az előzmény trilógiának több főszereplője is volt nem csak Anakin , az eredetinek valóban ő Skywalker volt a főhős , de az újban ezt nem muszáj továbbvinni , főleg , hogy van most is egy félig Skywalker Kylo Ren személyében , és mint ahogy leírtam a kérdésemben ha elolvastad , a Kenobi-Skywalker harcok is fontos pontjai voltak a filmeknek.. akkor miértne lehetne megismételni azt?
2016. jan. 3. 17:58
12/20 anonim válasza:
Szerintem ne folytassuk ezt a vitát, ez csak az ízlés kérdése, hogy ki mit szeretne.
A lényeg hogy nagyon várjuk mindketten a filmet, igaz? :D engem amúgy Snoke kiléte jobban érdekel
2016. jan. 3. 18:33
13/20 A kérdező kommentje:
Igen ebben tényleg egyet értünk várom én is a következő részt. Az ,hogy snoke ki lehet , róla is olvastam ,és elég sokan azt mondták , hogy Palpatine mestere az aki annyira erős volt , hogy legyőzte a halált.(darth plagueis) Iletve ez persze haverommal hoztuk össze tehát saját teóriánk , hogy snoke darth plagueis szelleme , az egyik könyvben van szintén egy nagyon hasonló story mint amit a filmben elmesélnek , hogy Luke csinált egy jedi templomot , viszont arról nem tudtak , hogy van ott sith templom is és egyszer oda tévedt be Luke egyik tanitványa és egy ott élő sith nagyúr szelleme tanított meg neki mindent a sötét oldalról majd fellázat a gyerek Luke ellen , ezt pl eltudom képzelni , hogy Snoke volt a szellem a gyerek meg Kylo Ren. :Dremélem érthető volt a lényege :D
2016. jan. 3. 20:38
14/20 anonim válasza:
Szép is lenne, ha Kenobi gyerek lenne Rey, de logikailag nem lehet. Túl fiatal. Mivel Ben (Obi-Wan) meghal a 4. részben, és ez a film a 6. után játszódik 30 egynéhány évvel, idősebbnek kellene lennie Reynek, mint Kylo, és nem is kevéssel.
2016. jan. 3. 22:03
15/20 A kérdező kommentje:
Unokája van írva nem obi-wan lányának... az meg már időben kijönne , Obi-wan-ak lett egy gyereke abban a 20 évben (most miért ne? egy mindenét elvesztő 35 körüli emberről beszélünk aki majd teljesen a tanulásnak szenteli az élerét?bár persze lehet)És a 6. rész után megkérte Luek-t , hogy te am van egy gyerekem és fogalmam sincs mi van vele ránézzél a Tatooinon? Elmegy oda Luek és hopp ott van a gyerek aki kb 5-10 évvel lehet fiatalabb mint Luke akkor vagyis 17 körüli lenne ,maga a gyerekben nem volt meg az érdeklődés , hogy jedi legyen de született neki is gyereke és Luke látta , hogy hatalmas benne az erő hát tanítani kezdte aztán jött a Kylo ren féle lázadás és hogy az öreg Ben unokáját biztonságba tudja elrejtette őt. Ez az én teóriám.
2016. jan. 3. 23:24
16/20 anonim válasza:
A bökkenő a teóriában hogy Reynek fogslma sincs, kicsoda Luke, ha meg tanította korábban, akkor tudná. De neki eddig Luke csak legenda volt.
2016. jan. 3. 23:31
17/20 A kérdező kommentje:
Azért látta őt a látomásában és hallotta Obi-wan hangját is idézem "ezek az első lépéseid" sőt látta mindazt amit Kylo tett Luke jedi templomában...
2016. jan. 4. 00:23
18/20 anonim válasza:
Én azon gondolkodtam el, hogy mi van ha a látomások úgy működnek vagy úgy lesznek, mint a Star Wars KOTOR játékban.
Tehát van egy főszereplő aki nem tudja hogy miért látja a játék egyik nagy jelenetét egyfolytában a látomásában. Aztán kiderül hogy azért, mert ő maga is átélte, csak nem tudott róla.
2016. jan. 4. 21:58
19/20 anonim válasza:
Amúgy lehet egyszerre Obi-Wan unokája és Luke lánya is :DD
2016. jan. 4. 22:25
20/20 A kérdező kommentje:
Hát ha csak Luke nem úgy értelmezte azt , hogy keresd meg a lányomat és vigyázz rá hanem , hogy van egy lányom lehet tetszene neked :D akkor jah akár lehetne mindkettő :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!