Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez egy kicsit már nem túlzás?...

Ez egy kicsit már nem túlzás? (Star Wars 7 ). SPOILER

Figyelt kérdés

Figyelem!!!!! Spoiler!!!!!!!!!

Olvastam/néztem pár kritikát és sokmindenben nem értek egyet:

Például volt aki többet akart megtudni a politikai helyzetről, míg ezt az előzménytrilógiában unalmasnak tartották. Meg úgy mindenről többet akarnak tudni, azt várták, hogy mindent majd a szájukba fognak rágni.

A másik Han Solo halála volt. Az egyik kritikában SOLO halálát OBI WANÉHOZ, és QUI-GONÉHOZ hasonlította, mondván hogy a két jedi mester halála sokkal meghatóbb/erőteljesebb, mont Soloé. Eddig persze mindenki azt mondta, hogy kicsit se sajnálta Qui-gont.

És ami végképp kiverte a biztosítékot( igaz ez csak egy youtube komment) : idézem: " Hozták volna vissza JAR JAR-t!!"

Persze ez mind egyéni vélemény , de az kicsit idegesít, hogy amit az előzménytrilógiában negatívumként soroltak, azt itt hiányoltak.

Ti mit gondoltok erről???

2015. dec. 31. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Olvass reddit-et és meglátod miért kapták fel hirtelen ennyire Jar Jart.
2015. dec. 31. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hisztis hülyék. Nem kell foglalkozni velük. Majd anyukájuk letiltja pár hétre a netet és megjavulnak.
2015. dec. 31. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ilyenek az agyatlan fikázók... semmi se jó nekik, csak az a lényeg, hogy megmondóemberek legyenek, és mindent lefikázzanak. Kivéve az eredeti trilógiát, mert az szent és sérthetetlen.
2015. dec. 31. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Én nagyon sajnáltam Han Solo-t :( Nekem nagyon tetszett a 7. rész ,szerintem ez lett a legjobb SW film (de ez saját vélemény) Volt egy-két kisebb hiba ,de nem akarok azokkal foglalkozni ,jó volt élveztem :D Bár engem is idegesít ,hogy sokak lefikázzák... :I
2016. jan. 2. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Hát szerintem is sokkal meghatóbb volt az a két halál, mint Soloé...

De amúgy mind a két oldalon vannak idióták szép számmal, pláne azok akiknek csak az a gond, hogy valakinek nem tetszett, mert hát csak a pozitív vélemény a vélemény... vicc meg aztán a prosztó stílusban össze vissza fröcsögés sem sokkal jobb.

Én meg azt vallom, hogy átnyálaztam szépen az sw univerzumot, és mind a 7 film szerintem túl gyenge ahhoz képest amennyi lehetőség van az egészbe, és ezért is problémásabb a 7, mert az a legújabb és itt van 4 évtizedes múlt, és alig haladtunk valamit előre... Gyenge kezdés volt, de azért én még reménykedek.

2016. jan. 2. 18:39
 6/9 anonim válasza:
100%
Nekem se a szívem csücske az új film, egyszer nézhetős box office, ha nem lenne Star Wars. Az előző két trilógiát nagyon szerettem, az előzményt is, semmi bajom nem volt vele, Qui-Gon halála pedig engem meghatott anno. Ez az első SW film, ami nem tetszett. Nekem sokkal nagyobb bajom van a militáns fanatikusokkal, akik ha egy picit is kritizálod a filmet, elharapnák a torkodat.
2016. jan. 3. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Nekem még azokkal is akiknek az SW az eredeti trilógiából áll, minden más csak valami vicc.

Oké, hogy a 2. trilógiába van párhülyeség, de legalább nem akkora, mint amit ez az új rész bemutatott.

2016. jan. 3. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig lesznek ilyen true emberek, akik a kedvenc filmjük/zenekaruk aktualitásait gondolkodás nélkül fikázzák, hogy aztán kesereghessenek azon, hogy "bezzeg a régiek...". Én se szívlelem őket.

Figyeld meg, ha kijön a Star Wars 8, akkor ez a hetedik rész is etalonná válik a szemükben, míg a nyolcadikat pocskondiázni fogják.

2016. jan. 5. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"Figyeld meg, ha kijön a Star Wars 8, akkor ez a hetedik rész is etalonná válik a szemükben, míg a nyolcadikat pocskondiázni fogják."

Hát haver, a próféta szólt belőled :D

2019. dec. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!