Ez egy kicsit már nem túlzás? (Star Wars 7 ). SPOILER
Figyelem!!!!! Spoiler!!!!!!!!!
Olvastam/néztem pár kritikát és sokmindenben nem értek egyet:
Például volt aki többet akart megtudni a politikai helyzetről, míg ezt az előzménytrilógiában unalmasnak tartották. Meg úgy mindenről többet akarnak tudni, azt várták, hogy mindent majd a szájukba fognak rágni.
A másik Han Solo halála volt. Az egyik kritikában SOLO halálát OBI WANÉHOZ, és QUI-GONÉHOZ hasonlította, mondván hogy a két jedi mester halála sokkal meghatóbb/erőteljesebb, mont Soloé. Eddig persze mindenki azt mondta, hogy kicsit se sajnálta Qui-gont.
És ami végképp kiverte a biztosítékot( igaz ez csak egy youtube komment) : idézem: " Hozták volna vissza JAR JAR-t!!"
Persze ez mind egyéni vélemény , de az kicsit idegesít, hogy amit az előzménytrilógiában negatívumként soroltak, azt itt hiányoltak.
Ti mit gondoltok erről???
Hát szerintem is sokkal meghatóbb volt az a két halál, mint Soloé...
De amúgy mind a két oldalon vannak idióták szép számmal, pláne azok akiknek csak az a gond, hogy valakinek nem tetszett, mert hát csak a pozitív vélemény a vélemény... vicc meg aztán a prosztó stílusban össze vissza fröcsögés sem sokkal jobb.
Én meg azt vallom, hogy átnyálaztam szépen az sw univerzumot, és mind a 7 film szerintem túl gyenge ahhoz képest amennyi lehetőség van az egészbe, és ezért is problémásabb a 7, mert az a legújabb és itt van 4 évtizedes múlt, és alig haladtunk valamit előre... Gyenge kezdés volt, de azért én még reménykedek.
Nekem még azokkal is akiknek az SW az eredeti trilógiából áll, minden más csak valami vicc.
Oké, hogy a 2. trilógiába van párhülyeség, de legalább nem akkora, mint amit ez az új rész bemutatott.
Mindig lesznek ilyen true emberek, akik a kedvenc filmjük/zenekaruk aktualitásait gondolkodás nélkül fikázzák, hogy aztán kesereghessenek azon, hogy "bezzeg a régiek...". Én se szívlelem őket.
Figyeld meg, ha kijön a Star Wars 8, akkor ez a hetedik rész is etalonná válik a szemükben, míg a nyolcadikat pocskondiázni fogják.
"Figyeld meg, ha kijön a Star Wars 8, akkor ez a hetedik rész is etalonná válik a szemükben, míg a nyolcadikat pocskondiázni fogják."
Hát haver, a próféta szólt belőled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!