Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?
Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:
"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."
nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.
amúgy eléggé sántít a dolog.
a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.
Kérdező szerinted a rendőrség védelmezne egy gyilkost aki kiirtott egy családot?
Épp észel az is felfoghatatlan hogy emberek élvezetből gyilkolnak mégis rengeteg soratgyilkos létezik.
Nem értjük mért éhezteti valaki kishíján halára a gyerekét, mért öli meg valaki bankhitel miatt a kisbabáját.
Sajnos elképzelhető hogy egy idegbeteg ember képes ilyen szörnyüséget tenni magávval és a családjával.
"talán a család kérése.mert joguk van hozzá."
Már megbocsáss, de tévedsz.
A családnak semmi joga kérni, hogy ne nyilatkozzon a rendőrség egy bűntényben, hogy ne hozza nyilvánosságra a tényeket.
Kevered azzal, hogy orvos nem nyilatkozhat a betegének állapotáról, ha az döntésképtelen és a családja nem engedélyezte.
Dehogynem! A hátra maradt családnak kell gondoskodnia a testek elhelyezéséről, így minden információ ami velük kapcsolatos és ők nem engedik, hogy közzé tegyék akkor ott helo szia, nem tehetik meg! De ez ott kezdődik, hogy a boncnoknak ki kell adnia a papírokat és rá ugyan úgy tartozik az orvosi titoktartás és ha a megmaradt család azt mondja, hogy márpedig a rendőrök nem tehetik közzé, akkor a rendőröknek kutya kötelességük betartani! Ez ugyan olyan, hogy nem mehet be egy rendőr csak úgy a te házadba, kell házkutatási parancsot kérnie, vagy megkérni a szíves tulajdonost, hogy engedje be, de akkor nem érhet semmihez és nem vihet ki belőle semmilyen tárgyat! Ugyan ez vonatkozik az iratokra is!
Kozmát pedig rossz helyen szúrták meg, ez tény! De én már hallottam nem egy olyan esetről, amikor a fickóknak iszonyatos nagy szerencséjük volt, mert pontosan a szív mellett haladt el a kés és nem esett neki semmi baja! Még nagyobb mennyiségű vérzés sem következett be! Tehát minden arról szól, hogy mennyire ügyes az aki szúrja és mennyire szerencsés az akit szúrnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!