Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire életszerű, hogy egy...

Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?

Figyelt kérdés

Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:

"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."

nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.

amúgy eléggé sántít a dolog.

a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.

2010. márc. 23. 10:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%
Hogy jönnek képbe a zsidók és a cigányok te liberális patkány? te miről beszélsz?
2010. márc. 23. 10:56
 12/44 A kérdező kommentje:
nem értem hogy jön ide a bankrabló? nem arról van szó, hogy mit élt túl. azt is túlélheted 10 percen át, hogy felvágod a hasad és a beleid kifolynak, viszont a cselekvőképességed kicsit limitáltabb lesz.
2010. márc. 23. 10:57
 13/44 anonim ***** válasza:
53%

Nem szeretnék ebbe a vitába belefolyni, de kíváncsi lennék arra, mert azt is mondta a tv, hogy betakargatták a gyerekeket takaróval.

Ha valaki az egész családot kiírtotta, miért azzal törődik, hogy betakargassa a gyerekeket?

Nem teljesen mindegy nekik, hogy be van e takarva vagy sem?

Én ezt valahogy nem értettem az egész szituációban.

Mi van, ha a nő mégis védekezett és ő szurkálta mellbe a férjét? Vagy ez kizárt?

18/L

2010. márc. 23. 11:00
 14/44 A kérdező kommentje:

azt mondták, hogy egyértelműen nem védekezett.

betakarni meg, nézd, mindenre tudnék magyarázatokat adni, pl, a rablókat zavarta a látvány, vagy akármi.. de nem tudom bizonyítani, hogy így volt. engem maga az öngyilkosság módja az ami gondolkodásra késztetett.

2010. márc. 23. 11:03
 15/44 anonim ***** válasza:
Életszerű,mert megtörténik,de halálszagú.
2010. márc. 23. 11:12
 16/44 anonim ***** válasza:
Az igazi horror átélése szám.gépes szimulációkkal gyenge dolog,aki pszihopata ,élőben műveli.Kivédhetetlen.P.Tibor
2010. márc. 23. 11:21
 17/44 anonim ***** válasza:
0%
Emberek!!! Álljatok meg!!! Én sem szeretem a cigányokat, sőt.., de abban biztos vagyok, hogy GYEREKET NEM ÖLNEK!!!!
2010. márc. 23. 11:56
 18/44 A kérdező kommentje:

nem mondom, hogy tuti cigányok voltak, de én viszont nem vagyok abban biztos, hogy "nem ölnek"..

ha idős nyugdíjas szerencsétlen néniket megölnek, akkor gyerekeket is.

2010. márc. 23. 11:57
 19/44 anonim válasza:
40%
Na, csak igazam volt, hogy a t. kérdező ezt akarja kihozni az egészből.
2010. márc. 23. 11:58
 20/44 anonim ***** válasza:
15%
gyereket soha nem ölnének, ez tuti
2010. márc. 23. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!