Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?
Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:
"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."
nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.
amúgy eléggé sántít a dolog.
a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.
Nem szeretnék ebbe a vitába belefolyni, de kíváncsi lennék arra, mert azt is mondta a tv, hogy betakargatták a gyerekeket takaróval.
Ha valaki az egész családot kiírtotta, miért azzal törődik, hogy betakargassa a gyerekeket?
Nem teljesen mindegy nekik, hogy be van e takarva vagy sem?
Én ezt valahogy nem értettem az egész szituációban.
Mi van, ha a nő mégis védekezett és ő szurkálta mellbe a férjét? Vagy ez kizárt?
18/L
azt mondták, hogy egyértelműen nem védekezett.
betakarni meg, nézd, mindenre tudnék magyarázatokat adni, pl, a rablókat zavarta a látvány, vagy akármi.. de nem tudom bizonyítani, hogy így volt. engem maga az öngyilkosság módja az ami gondolkodásra késztetett.
nem mondom, hogy tuti cigányok voltak, de én viszont nem vagyok abban biztos, hogy "nem ölnek"..
ha idős nyugdíjas szerencsétlen néniket megölnek, akkor gyerekeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!