Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire életszerű, hogy egy...

Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?

Figyelt kérdés

Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:

"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."

nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.

amúgy eléggé sántít a dolog.

a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.

2010. márc. 23. 10:43
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

34-es, hogy te mennyire szánalmas vagy:) erre vársz, hogy valahol elhangozzon a cigány szó és akkor kapásból ugathassál mi? a másik kérdéshez válaszolj ahol adtam esélyt, hogy érvelj, tudod én vagyok a 73%-os!

mellesleg pedig a 81-es kommentjére reagáltam, és nem ezt akartam kihozni belőle. te akarod kihozni belőle, hogy én csak emiatt írtam ki a kérdést.

2010. márc. 23. 12:07
 22/44 A kérdező kommentje:

"gyereket soha nem ölnének, ez tuti"

te meg ne csak ismételgessed magad, hanem mond,d hogy szerinted miért ne ölnének? fent írtam, hogy miért, bocs, de nem tudok neked hinni.

2010. márc. 23. 12:07
 23/44 anonim ***** válasza:
19%
A fajfenntartás miatt, azért nem ölnek gyereket. Mellesleg sztem az apa takarta be a gyerekeket, mert az volt a "szemfedél", meg az ártatlanságuk miatt. Azt is ösztönből csak. Ez a véleményem.
2010. márc. 23. 12:13
 24/44 anonim válasza:
50%
Egyáltalán nem életszerű szerintem. De a rendőrségnek akkor is könnyebb rákenni az egészet egy halottra, minthogy esetleg megtalálják az igazi tetteseket. Sok roma lakik azon a környéken, és ha kiderülne, hogy tényleg cigány az elkövető, és rablógyilkosság volt, az veszélyeztetné a pár hét múlva bekövetkező választás eredményét. Ennek hatására nagy valószínűséggel a még hezitáló emberek a Jobbikra adnák a voksukat, és ezt a parlamenti pártok nagyon nem akarják. Politikai megrendelésre született már rendőrségi döntés, nem ez lenne az első. És igen, képesek gyereket is ölni. Piricsén a saját gyermeküket éheztették halálra a cigány szülők, hogy a segély mehessen az alkoholra, és a cigarettára. Nem mind ilyen, de sajnos nagyon sok van köztük.
2010. márc. 23. 12:16
 25/44 A kérdező kommentje:

aha....

[link]

itt is ugye szánt szándékkal okoztak CSAK "súlyos sérüléseket" a 13 éves lánynak ugye? Biztos csak megkegyelmeztek neki és ezért nem ölték meg, nem pedig csak így alakult.

és ugye a srác aki szamuráj karddal szúrta át a másik gyereket az is direkt vigyázott rá, hogy ne haljon meg és nem pedig véletlenül volt akkora szerencséje ugye?

hülyeséget beszélsz.

2010. márc. 23. 12:18
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Számomra pont az életszerűtlen, hogy egy rablógyilkos felvágja az áldozata ereit, majd mellkason szurkálja, ezután megfogja a láncfűrészt, amivel fejsérülést okoz.

Ha ez történt, ez nem rablógyilkosság volt, hanem kéjszerű, élvezetszerű gyilkosság. Mi érdeke lenne egy vagyonra utazó egyénnek (bőrszíntől függetlenül) rituálisan kivégezni, mikor nem azért ment?

Az öngyilkosság bár meghökkentő, de nem lehetetlen. A kézen felvágott ér semmit nem jelent, ha nem hosszában vágták fel, kis emós hülyeség. A mellkasszúrás már durvább, de ha létfontosságú szervet nem érintett, akkor akár észre sem veszi az adrenalinlökettől.

Tehát véleményem szerint nem lehet kijelenteni, hogy RABLÓgyilkosság volt - erre talán a legkevesebb az esély. Az már más kérdés, hogy gyilkosság volt-e vagy öngyilkosság. De ha gyilkosság akkor valószínűleg és véleményem szerint nem vagyonszerzésre irányuló gyilkosság volt...

2010. márc. 23. 13:56
 27/44 A kérdező kommentje:

persze elsősorban nem is ez a lényeg, hanem, hogy az öngyilkosság nem állja meg a helyét.

az ereit hogy vágta vagy vágták fel az már más kérdés. tudnék rá variációkat mondani, de fölös mert csak találgatok.

2010. márc. 23. 13:59
 28/44 anonim ***** válasza:
20%
Nem kéne ebből cigány ügyet csinálni.A pszihopata nem bőrszín függő.Mi sok mindenbe nem látunk bele.A zsaruság ködösít,mellébeszél.Az is lehet,tényleg nem tudnak semmi biztosat.A nagy sztár nyomozók csak a filmekben vannak,Ötven perc alatt megoldanak egy esetet.Azért vagyunk türelmetlenek,mert keverjük tudatunkban,vagy alatt,a mozit a valóságban.A fidesz közkívánatra szigorításokat akar,de mit old meg vele?Kevesebb lesz a gyilkolás?Túrót.A krumpli tolvajok megijednek ettől?Túrót.A bűnözés Csökken?Sajtot.Sajnos a társadalom tehetetlen,Mikor ki kattan be,ezt nem lehet semilyen drákói szigorral befolyásolni.Csak csámcsogni a "zaftos"eseteken,átpolitizálni,rasszista felhangokkal.A bűn örök,eygkorú az emberiséggel.Látod már Káin is tömeg gyilkos volt,a népesség 25%át egyből hazavágta,tehát a társadalom másik 25%a már eleve gyilkos volt.Hm?Azért most csak jobbak az arányok. P.Tibor.
2010. márc. 24. 12:01
 29/44 anonim ***** válasza:
20%
Ja,én csak 48 %os vagyok.Ennyire szarul fogalmazom meg a véleményim?
2010. márc. 24. 12:07
 30/44 anonim ***** válasza:
20%
A 48%os én vagyok P.Tibor.
2010. márc. 24. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!