Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?
Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:
"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."
nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.
amúgy eléggé sántít a dolog.
a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.
34-es, hogy te mennyire szánalmas vagy:) erre vársz, hogy valahol elhangozzon a cigány szó és akkor kapásból ugathassál mi? a másik kérdéshez válaszolj ahol adtam esélyt, hogy érvelj, tudod én vagyok a 73%-os!
mellesleg pedig a 81-es kommentjére reagáltam, és nem ezt akartam kihozni belőle. te akarod kihozni belőle, hogy én csak emiatt írtam ki a kérdést.
"gyereket soha nem ölnének, ez tuti"
te meg ne csak ismételgessed magad, hanem mond,d hogy szerinted miért ne ölnének? fent írtam, hogy miért, bocs, de nem tudok neked hinni.
aha....
itt is ugye szánt szándékkal okoztak CSAK "súlyos sérüléseket" a 13 éves lánynak ugye? Biztos csak megkegyelmeztek neki és ezért nem ölték meg, nem pedig csak így alakult.
és ugye a srác aki szamuráj karddal szúrta át a másik gyereket az is direkt vigyázott rá, hogy ne haljon meg és nem pedig véletlenül volt akkora szerencséje ugye?
hülyeséget beszélsz.
Számomra pont az életszerűtlen, hogy egy rablógyilkos felvágja az áldozata ereit, majd mellkason szurkálja, ezután megfogja a láncfűrészt, amivel fejsérülést okoz.
Ha ez történt, ez nem rablógyilkosság volt, hanem kéjszerű, élvezetszerű gyilkosság. Mi érdeke lenne egy vagyonra utazó egyénnek (bőrszíntől függetlenül) rituálisan kivégezni, mikor nem azért ment?
Az öngyilkosság bár meghökkentő, de nem lehetetlen. A kézen felvágott ér semmit nem jelent, ha nem hosszában vágták fel, kis emós hülyeség. A mellkasszúrás már durvább, de ha létfontosságú szervet nem érintett, akkor akár észre sem veszi az adrenalinlökettől.
Tehát véleményem szerint nem lehet kijelenteni, hogy RABLÓgyilkosság volt - erre talán a legkevesebb az esély. Az már más kérdés, hogy gyilkosság volt-e vagy öngyilkosság. De ha gyilkosság akkor valószínűleg és véleményem szerint nem vagyonszerzésre irányuló gyilkosság volt...
persze elsősorban nem is ez a lényeg, hanem, hogy az öngyilkosság nem állja meg a helyét.
az ereit hogy vágta vagy vágták fel az már más kérdés. tudnék rá variációkat mondani, de fölös mert csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!