Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire életszerű, hogy egy...

Mennyire életszerű, hogy egy ember kivégzi az egész családját, utána mellkason szurkálja (többször is) magát, utána felvágja az ereit, utána beindít egy láncfűrészt amivel a fejét felsérti, utána a torkát vágja el?

Figyelt kérdés

Megvallom kicsit elgondolkodtam, és eszembe jutott, hogy annó gyerekként egy vicc újságban amiben az x aktákat parodizálták: egy öngyilkossághoz mentek ki:

"A nő bevett két doboz altatót, felvágta az ereit, 3x hátba lőtte magát, és végül magára dobott egy zongorát. igen, egyértelműen öngyilkosság.."

nekem ez az egész nagyon sántít. szerintetek? még ha pszichés baja is voltak, akkor is eléggé nehézkes ezt kivitelezni, felvágott csuklóval láncfűrészt kezelni.

amúgy eléggé sántít a dolog.

a balta meg a láncfűrészt összeillik, de a csuklófelvágása nem éppen illik egy baltás láncfűrészes gyilkoshoz.

2010. márc. 23. 10:43
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Hm,már csak 41%.Nem volt kóser amit írtam?P,Tibor
2010. márc. 25. 11:55
 32/44 anonim ***** válasza:
90%

Eü dolgozó lennék,láttam már egy-két dolgot.Én simán elképzelem.

Láttam már olyat,hogy kisbicskával hasba szúrta magát,nem volt hatátos,azután 4x kaszával (!) hasba szúrta magát,míg végül felakasztotta magát.

Másik ürge felvágta az ereit,leláncolta magát a fészerben,és magára gyújtotta.

Egy öreg felvágta az ereit,de ez ám lassú volt,úgyhogy elvágta a torkát.Életben maradt,de miután hazament felakasztotta magát.

Egy másik férfi szíven szurkálta magát,nem is egyszer,az egyik alkalommal a saját kocsijával jött be a kórházba,de úgy,hogy a kórházkaput kivitte tokostul.4x-re sikerült véglegesen szívenszúrnia magát.

Ha dolgozik az adrenalin,én bármit kinézek az emberekből.

Volt egy néni,mindenszentekkor egy busz alá ugrott.A jobb karjáról le volt válva a bőr,és a hús,de simán integetett a kezével.Le kellet kötözni,mert haza akart menni.

Volt egy haldokló,eszméletlen volt egy ideje,egyszer csak felpattant,elindult haza egy késsel,hogy kinyírja a családját,betörte az üvegajtót,megvágta az egyik ápolót,mire sikerült leteperni.Egy órán belül meghalt.

Én elképzelem,iszonyat erő tud lenni az emberben,ha elszánt....

És a férfiak drasztikus módszereket választanak,a nők inkább gyszert vesznek be.

2010. márc. 26. 13:10
 33/44 anonim válasza:
Sajnos az ember olyan lény,amely ok nélkül és nem szükséglete miatt öl.Sok olyan gyilkosság történt már amire minden ráillik csak a szokványos sablonok nem.Azt,hogy akkor és ott mi is történt valójában csak a "Nagyfőnök" tudja.A nekünk szóló válasz pedig a mindenkori helyzettől függ.S amint azt már tudjuk az igazság odaát van még akkor is ha közben átmegyünk a túloldalra,mert akkor ez lesz odaát.
2010. márc. 26. 13:13
 34/44 anonim válasza:
100%

elkötelezett Jobbikos létemre én is elhiszem a hivatalos verziót. azért minden mögött nem lehet összeesküvést feltételezni!figyelmetekbe ajánlom a 13:10-es véleményézését!

a gyermek holttestének betakargatása teljesen emberi védő reakció,...elvégre ő nem azért ölte meg a családját mert haragudott rájuk, hanem mert úgy érezte, hogy az ő élete értelmetlen, kilátástalan, de nélküle a felesége és a gyermekei csak további sanyargatásoknak lennének kitéve, és etől akarta megkímélni őket, mondván jobb lesz nekik sem élni, ha már ő nem lesz,hogy óvja őket! sok esetben látunk erre példát a pszichiátriában, amikor magát ilyen élethelyzetben érző szülő (vagy szülők) elöbb a gyerekekkel végeznek és csak aztán lesznek öngyilkosok, vagy a sajátjuk már nem is sikerül, csak próbálkozás marad!

magam is psychiatriai osztályon dolgozom,a szuicid eseteknél teljesen egyértelmű a próbálkozási vágás,tehát egy ereit felvágó egyén elöbb két-három kisebb vágást ejt a karján,...ugyanígy elképzelhető,hogy nem volt megelégedve a felvágott csuklókkal,ezért próbálta magát még mellkason is szurkálni,és csak aztán jött a fűrész!....de az is elképzelhető, hogy már elötte beindította a láncfűrészt, és csak aztán ejtette meg a vágásokat a kezén. amíg nem látjuk a boncolásai jegyzőkönyvet, a sérülések keletkezési idejéről, addig felelőtlenség nyilatkozni.

ha valamiért lehet ez esetben a kormányt hibáztatni, az a pszichiátriai gondozók szisztematikus leépítése, az elmegyógyintézetek bezárása, az orvoshiány, a túlzott adminisztráció ami elveszi az időt a tényleges gondozástól. egy pszichiátriai gondozóban a 6 órás rendelési idő alatt 70-80 beteget is ellátunk. képzelhetitek mennyi idő jut egyre a 15-20 perces beszélgetés helyett.

-jól van? -jól vagyok. -szedi a gyógyszert? szedem. jár depó injekció nővér? igen? akkor adja be!

egy szuri, két recept aláfirkatva, pecsét, mehet a beteg.

az ilyen esetek mint ez a családirtás, vagy az egyetemi lövöldöző mindig is előfordultak. csak régebben a háló jobban felfogta a dolgokat,..míg régebben ötévente történt egy ilyen súlyos bűncselekmény, mostanában évente öt!

2010. márc. 26. 14:53
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi test kifürkészhetetlen! Vannak olyan pontok bármennyire is hihetetlen mellkas, hasi területen, ahol egy szerv sem található és persze egy kés nem 10 cm széles.. Így számomra teljes mértékben felfogható, hogy 3x megszúrkodta magát és nem következett be rögtön halál, sőt intenzív vérzés se! Az érfelvágás pedig.. Nem tudom ahhoz látni kéne képet is. Felszíni sérülés esetén, vagy az erek minimális sérülése esetén elképzelhető az is, hogy még mindig elég jó állapotba volt! És persze az adrenalin teljes mértékben fő befolyásoló! Elképzelni sem lehet, mi mindenre képes lehet az ember egy ilyen adrenalin löket esetén! A láncfűrészes dolog viszont már elég nagy kétségeket von maga után! Szerintem csak annyiról lehet szó, hogy a nyaki ütőerénél vágta fel a húst! És pillanatok alatt elvérzett.. Csak erről lehet szó, mást már azért én sem tudnék elképzelni! Elég fura, de nem lehetetlen!

Azt viszont sosem fogom megérteni, hogy volt képes kivégezni a családját! 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy a gyilkosságokat megtennie tízszer nehezebb lehetett neki, mint saját maga meggyilkolása!

Most hogy így ezt leírtam, valami beugrott!

Mi van ha megtervezte? Előkészítette a láncfűrészt és a kést? Beizzította, gyors megszúrkodta magát felvágta az ereit és elnyisszantotta a nyaki ütőerét a fűrésszel? Ez indokot adna arra, a feltételezésemre, hogy szerintem bekattant a férfi. És így büntette magát! Annál vétkesebb minél több sebet ejt magán.. Mi van ha ezt a fajta öngyilkolást kegyeletként szánta? Bűnhődést az elvégzett előmunkálataiért..

Hiába gondolkodok.. A család tragédiája mindenki előtt titok marad..

2010. márc. 26. 19:33
 36/44 anonim ***** válasza:
51%

nem csak az adrenalin bombáról van szó....aki csuklóvágással öngyilkos lesz,annak szint minden esetben felfedezhető pár gyengusz vágás.Az ember akaratlanul harcol a saját életéért.Arról nem volt szó hány vágás volt és milyen mélységű.

Ez szerintem simán hihető,mert az ember élni akarása nagyon erős.

2010. márc. 26. 20:43
 37/44 anonim válasza:

És szeretnék több infót kapni erről az esetről, mert ami eddig napvilágot látott az nem egyértelmű.

Nem egyértelmű, hogy egy ereit felvágott ember hogy tud egyáltalán beindítani egy motoros fűrészt.

Én használtam párat, nagy erős ember vagyok, de első 2-3 próbálkozásra egyik sem indult el. És nekem épp mindkét kezem. Egy kézzel kivitelezhetetlen. Nem épp kézzel is.

A szúrások komolyságáról sincs infó. Egy szív(közeli)szúrás ugyebár láttuk Cozma esetében azonnali halál (pedig sportoló volt, adrenalin ide, vagy oda).

Az meg hogy a cigányok nem ölnek gyerekeket legalább akkora mese, mint hogy nem lopnak.

2010. márc. 26. 21:24
 38/44 anonim ***** válasza:
70%
utolsó.....addig senkinek nem szabad kételkedni,míg nem tudjuk,mi volt a szíven szúrás.LEhet hogy két centi volt a vágás(mély).Cozma meg sajna abba halt bele,hogy nemcsak beledöfték de el is fordították meg lehúzták.
2010. márc. 26. 21:35
 39/44 anonim válasza:

Éppen erről beszélek: NINCS INFORMÁCIÓ.

Ha ez csak egy egyszerű gyilkos-öngyilkosság volt, akkor miért vannak visszatartva a tények?

Hiszen akkor nincs sem forrónyom, sem bűntárs akit el kell kapni. Nem hátráltatná a nyomozást a tények közlése, hiszen már szinte nyomozni sem kell.

Az ilyen egyértelmű esetekről részletesen be szoktak számolni.

Szóval akkor ismét felteszem a kérdést: mire fel akkor itt ez a nagy titkolózás?

2010. márc. 26. 21:39
 40/44 A kérdező kommentje:
elgondolkodtató ez is...
2010. márc. 26. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!